Ringworm Bleach Oplossing Oplossing

Ringworm is een huidaandoening veroorzaakt door een schimmelinfectie ook wel bekend als tinea. De schimmel veroorzaakt cirkelvormige huiduitslag en vlekken op je huid. Het veroorzaakt ook ontstekingen en jeuk. U kunt ringworm behandelen vele manieren medische en natuurlijk. Een methode houdt bleekmiddel, maar moet je goed verzorgen als u ervoor kiest om uw ringworm infectie te behandelen op deze manier.

Huidverzorging

Solliciteer verdunde bleekwater direct op de huid aan de behandeling van ringworm. Het zal de huid te desinfecteren en te doden de schimmel die de infectie veroorzaakt. Verdun het bleekmiddel met water in een verhouding van een deel bleekmiddel op 10 delen water, of mengen met plantaardige of zwarte notenolie. Breng het mengsel op je ringworm laesies twee keer per dag gedurende 10 dagen. Laat de oplossing te zitten op uw huid voor een half uur voor het spoelen het weg. De ringworm moet binnenkort beginnen te verdwijnen.

Echter, je moet voorzichtig zijn om het label van het bleekmiddel u in deze behandeling te lezen. Bleach dat natriumhydroxide, ook bekend als loog bevat, kan niet worden gebruikt op de huid. Deze chemische stof is bijtend en zal je verbrandt. Vermijd het gebruik van bleekmiddelen met natriumhydroxide.

Thuiszorg

Ringworm is een besmettelijke ziekte. De schimmel kan op uw meubels, kleding, persoonlijke spullen en beddengoed blijven zolang u last heeft van ringworm. Om verdere besmetting te voorkomen, was deze items zorgvuldig met warm water en bleekmiddel. Bleach zal de schimmel snel en volledig te doden. Zorg ervoor dat u uw gekleurde kleding wassen in kleur-safe bleekmiddel om te voorkomen dat verpest hen.

Was alle beddengoed in bleekwater, water en wasmiddel in een gootsteen of een wasmachine. Gebruik sterke handschoenen om het risico van bleekwater brandwonden te voorkomen. Kleren wassen in bleekwater en water, zorgvuldig scheiden van de kleuren en de blanken om vlekken te voorkomen.

Gebruik een verdunde water en bleekmiddel mengsel op uw meubels. Dit bleekmiddel mengsel moet relatief mild om te voorkomen dat vlekken van uw meubels zijn. Desinfecteren hoeden en kammen in een lichte bleekwater en water. Spoel alle huishoudelijke artikelen zorgvuldig af voor hergebruik. Zij moeten worden gespoeld of geweekt lang genoeg om eventueel resterende bleekmiddel te verwijderen.

Gevaren

Voordat u proberen met behulp van bleekwater als ringworm remedie, wees ervan bewust dat bleekmiddel kan vlekken op de huid ontstaan ​​brandwonden als je te veel gebruikt. Het kan ook vlekken huis oppervlakken. Bleach kan longschade veroorzaken als het wordt geabsorbeerd in de huid in grote hoeveelheden, en het is bekend mild dat ze kankerverwekkend zijn. Gebruik altijd een kleine hoeveelheid bleekmiddel in een een huis remedie, en altijd verdunnen met water of olie. Nooit helemaal vervangen conventionele medische behandelingen voor ringworm met bleekmiddel behandelingen.