Ringorm Hemlagad Remedy

Ringworms är inte faktiskt en mask men en svamp infektion som växer på huden, hårbotten, och även naglar. Flera saker kan orsaka ringworms, såsom kammar, pooler, och kläder som inte har tvättats en gång förorenats. Föroreningen kan också komma från husdjur eftersom de kan bära svampen. Den ringorm är smittsamt och kan överföras direkt eller indirekt. Nedan finns några huskurer som du kan prova för att bli av med ringorm.

Råmaterial Papaya

Skala eller skiva papaya och gnugga frukt på det smittade området. Följ den här proceduren två till tre gånger om dagen tills ringorm har gått bort. Du kan också ta frön av papaya, företrädesvis torkade ut, och mosa dem till en pasta som skall appliceras på ringorm.

Grönsaksjuice och spenat

Prova att blanda grönsaksjuice med saften från spenat. Alla typer av grönsaksjuice bör fungera, men det sägs att det morotsjuice fungerar bäst. Om du inte hittar spenat juice, använd saften från burk spenat. Ett annat alternativ är att köpa lite färsk spenat, koka den i vatten och tömma den. Låt vattnet svalna och blanda detta med någon grönsaksjuice.

Tea Tree Oil

Detta är en av de vanligaste botemedel för ringorm. Applicera tea tree olja till området som har ringorm och fortsätter att göra det i minst 30 minuter. Använd endast ljummet vatten för tvätt. Detta förfarande kan göras varje dag, två till tre gånger per dag upp till två veckor. Du finner Tea Tree Oil i ditt lokala apotek, avdelning eller naturlig ört butik.

Mustard Seed

Slipa upp några senapsfrön tills den når konsistensen av ett pulver. Tillsätt en liten mängd vatten till en pasta och tillämpa den på det smittade området när armen har tvättats med mycket varmt till varmt vatten.

Låt pastan torka helt, ta sedan bort den torkade pastan och tvätta området med kallt vatten. Klappa torrt med en mjuk handduk. Du kan fortsätta denna procedur varje dag tills ringorm har försvunnit.

Ricinolja

Ricinolja är ett bra botemedel för att bli av ringorm plåstret. Gnid ricinolja på det smittade området. Du kan upprepa detta så många gånger om dagen som du vill. Inom två till tre dagar, bör du märka en skillnad i ringorm och det bör inte vara för lång tid innan du ser ringorm helt borta.

Även om du kan ta ricinolja oralt, skulle jag tror att de flesta skulle vilja använda den som en aktuell. När massera in oljan i det smittade området, se till att massera in samma kontinuerliga riktningen lymfdränage mönstret.