Rife behandeling voor de ziekte van Lyme

Rife behandeling voor de ziekte van Lyme

Volgens de Public Health Agency of Canada's website, is de ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door de bacterie Borrelia burgdorferi. Het is aan de mens doorgegeven door teken. Symptomen zijn flulike met ernstige gewrichts-en spierpijn. In gevorderde gevallen de standaard cursus van antibiotica werkt niet altijd, waardoor veel Lyme-patiënten zich te wenden tot alternatieve therapieën. Volgens de website Electroherbalism, Rife behandeling maakt gebruik van specifieke radiofrequenties aan besmettelijke microben, waaronder Lyme bacteriën te vernietigen.

Geschiedenis

Royal Rife, van wie de Rife behandeling ontleent zijn naam, was een wetenschapper die in de elektronica, de biochemie en de luchtvaart werkte gedurende het begin van de 20e eeuw. Volgens online biografie Electroherbalism's, zijn werk identificeren van virussen die kanker veroorzaken leidde hem naar een methode om ze te vernietigen ontwikkelen. Rife dacht dat als hij een audio trillingen kon richten op de microben, hij kon hen breken, net als een muzikale noot breekt een wijnglas. Rife beweerde hij behaalde een 100 procent recovery rate in met zijn apparaat op kankerpatiënten. In 1939, autoriteiten in beslag genomen Rife's onderzoek en effectief een einde aan zijn carrière.

Bare-Rife Devices

De moderne vorm van Rife machine werd ontwikkeld door chiropractor James E. Bare. Kale versie van Rife machine, ook wel bekend als de Bare-Rife apparaat, kanalen een radiofrequentie door een buis met argon, neon en helium gas. Volgens Bare's online artikel "Een korte introductie tot Resonant Frequency Therapie," zitten in de buurt van de plasma-buis wanneer radiogolven het gas activeert blootstelt het individu om zijn heilzame-microbe vernietigen effecten.

Theorieën / Speculatie

Volgens voorstanders van Rife behandeling, kan de Rife-Bare apparaat microbe celwanden vertrekken meer open, waardoor het immuunsysteem om hen te vernietigen. Sommige individuele gebruikers speculeren dat de machine werkt door het stimuleren van het immuunsysteem. Specifieke frequenties via de plasmabuis richten op specifieke soorten infecties. Hoewel de ziekte van Lyme ontstaan ​​in Noord-Amerika na de Royal Rife's tijd, volgens de website van Rife Laboratory Reports, heeft hij samen met de bacterie die syfilis, een microbe met een structuur die lijkt op de bacterie die de ziekte van Lyme veroorzaakt veroorzaakt.

Controverse

De Nationale Raad Against Health Fraud omvat Rife apparaten in de lijst van frauduleuze medische behandelingen, hoewel ze ook afkeuren van de effectiviteit van medisch aanvaarde praktijken zoals acupunctuur en kruidengeneeskunde. In een 2000 artikel in de "Sydney Morning Herald," journalist Ben Hills ontslagen Bare-Rife machines als een nep-kanker te genezen, dat een aantal moorden in Australië veroorzaakt. Net als veel andere alternatieve therapieën, worden de effecten van de Rife apparaat ongefundeerde door klinische studies.

Overwegingen

Volgens de website van e-HealthMD's, de standaard behandeling voor de ziekte van Lyme is een cursus van antibiotica zo snel mogelijk na de diagnose. In gebieden waar de ziekte van Lyme endemisch is, kan uw arts een antibioticakuur voorschrijven als een preventieve maatregel moet u gebeten door een teek. De Canadese Lyme Disease Foundation website suggereert dat veel mensen met een chronische ziekte van Lyme te herstellen na een tweede kuur van antibiotica.