Richtlijnen voor een hypertensieve Emergency

Mensen met hypertensie (hoge bloeddruk) lopen het risico voor een aantal ernstige medische aandoeningen zoals chronische borstpijn, hartaanval en beroerte. Naast deze risico's kunnen onbehandelde hypertensie hypertensieve een noodsituatie, een plotselinge piek in bloeddruk orgaanschade en andere ernstige problemen veroorzaakt veroorzaken.

Symptomen

Volgens de website van de Cleveland Clinic's, het eerste symptoom van een hypertensieve nood is een bloeddruk lezing op of boven de 220 dan 140. Als uw bloeddruk dit niveau heeft bereikt, is het mogelijk er is aanzienlijke schade aan uw interne organen geweest. Daarnaast zou je pijn op de borst (angina pectoris), onduidelijke of onsamenhangende spraak (dysartrie) ervaren, plotseling wakker worden tijdens de slaap aan (nycturie), duizeligheid, zwakte en geestelijke verwarring plassen. Als u een van deze symptomen in combinatie met hoge bloeddruk ervaart, dient u een medische behandeling onmiddellijk.

Onderzoek

Als u een hypertensieve noodsituatie, zal de medische professionals een reeks tests uitvoeren om te bepalen van de omvang van de schade veroorzaakt door de noodsituatie. De Cleveland Medical Clinic beschrijft de procedure als eerste het controleren van uw bloeddruk meerdere keren, dan loopt examens te controleren op zwelling in de hersenen, nierfalen, bloed verstopping naar het hart en andere complicaties.

Behandeling

De initiƫle behandeling van een hypertensieve noodsituatie zich richt op gestaag verminderen van uw bloeddruk tot verdere interne verwondingen te voorkomen. Volgens de website van de Cleveland Clinic's, is de geleidelijke verlaging van de bloeddruk in de eerste plaats bereikt door de toediening van orale en / of intraveneuze medicatie. Hoewel een hypertensieve nood is een zeer ernstige aandoening, de crisis is volledig te voorkomen. Als je een hoge bloeddruk hebt, zorg ervoor dat u uw medicijnen te nemen zoals gepland en controleren uw bloeddruk regelmatig. Als u niet beschikt over een hoge bloeddruk, de bescherming van uw gezondheid door het eten van een dieet met weinig vet, natrium en cholesterol, regelmatig te bewegen, stoppen met roken, en het bewaken van uw stress.