Richtlijnen voor de Children's Health Insurance

Richtlijnen voor de Children's Health Insurance

Ziektekostenverzekering kan helpen de ouders beteugelen van de kosten van de zorg voor hun kinderen, alsook financiële zekerheid tegen onverwachte noodsituaties. De passage van de Affordable Care Act maakt het mogelijk voor kinderen om alle voordelen die ze nodig hebben via hun ziektekostenverzekering plannen, en gezinnen die niet kunnen veroorloven ziektekostenverzekering kan de toegang tot een aantal low-cost dekking opties hebben ontvangen.

Dekking

Kinderen moeten regelmatig medische bezoeken. De Centers for Disease Control adviseert acht immunisatie bezoeken tussen de geboorte en de leeftijd van 2, evenals regelmatige check-ups. De gezondheid van kinderen dekking moet routine preventieve zorg, alsmede zieken bezoeken, geneesmiddelen op recept, spoedeisende hulp en de klinische en poliklinische procedures. Verzekering moet ook voordelen voor de visie screenings en tandheelkundige zorg, zoals de American Academy of Pediatric Dentistry beveelt aan dat een kind beginnen met een bezoek aan de tandarts voor de leeftijd van 1, of wanneer de eerste tand komt.

De Affordable Care Act

In 2010, het congres en president Barack Obama uitgevaardigd de Affordable Care Act in de wet. De wet hervormde de gezondheidszorg, onmiddellijk vereisen zorgverzekeraars om ziektekostenverzekering aanvragen voor alle kinderen goed te keuren onder de leeftijd van 19, ongeacht de reeds bestaande gezondheidsproblemen. De wet vereist ook dat alle zorgverzekeringen onderschreven na september 2010 bieden gratis preventieve zorg zonder dat de verzekeringnemer om een ​​eigen risico, copay of coinsurance betalen. Routine vaccinaties voor kinderen, horen screenings en goed baby-check-ups worden opgenomen in deze bepalingen.

Private Health Insurance

Particuliere ziektekostenverzekering plannen omvatten beleid afzonderlijk gekocht op de particuliere markt, evenals de werkgever op basis groep gezondheid plannen. Ouders kunnen kinderen toe te voegen aan hun ziektekostenverzekering plannen tijdens de open inschrijving periode per jaar, of binnen 30 dagen na de geboorte van een kind. Terwijl de werkgever betaalt meestal voor de helft of meer van ziektekostenpremies van een werknemer, kan de werknemer die verantwoordelijk is voor de premies van de rest van zijn familie. Iedereen die een ziektekostenverzekering verliest als gevolg van een verlies van baan of ontslag kan blijven maken van de werkgever gezondheidsplan onder COBRA voor maximaal 18 maanden.

Overheid Opties

Gezinnen met lage inkomens met kinderen kunnen in aanmerking komen voor de overheid ziekteverzekering voordelen onder Medicaid of de Children's Health Insurance Program. Inwoners van alle Amerikaanse staten hebben toegang tot beide programma's, en als in aanmerking komen, kunnen medische dekking ontvangen op gratis of gereduceerde premies en copays. Kinderen kwalificeren op basis van grootte van het huishouden en het inkomen, en elke staat bepaalt haar eigen richtlijnen inkomen. Kinderen krijgen uitgebreide dekking van de gezondheidszorg zowel onder Medicaid en CHIP, inclusief een tandheelkundige en visie voordelen.