Reumatoïde artritis en migraine kruidenmiddel

Reumatoïde artritis en migraine kruidenmiddel

Reumatoïde artritis en migraine kan verlammende een productieve dag, en op lange termijn beide kunnen leiden tot een zeer beperkte dag tot dag leven. Er zijn tal van medicijnen om te helpen met de pijn en de ontspanning van de spieren, maar er is geen medicijn zonder bijwerkingen of twee betrokken. Kruiden en vitamine-gerelateerde oplossingen voor migraine en reumatoïde artritis kan in staat zijn om enige verlichting te geven bij het bedwingen van de typische bijwerkingen die met voorgeschreven medicatie.

Kruiden en supplementen voor artritis

Er zijn meerdere kruiden en verdere behandeling waarvan wordt beweerd te gaan met de pijn en ontsteking van artritis. U dient zich ervan bewust, echter dat veel kruidengeneesmiddelen niet zijn goedgekeurd door de FDA en hoeven niet per se wetenschappelijk bewijs om een ​​back-up van hun vorderingen.

Boswellia is gekoppeld aan het helpen stijfheid, pijn en een verbeterde gewrichtsfunctie. Het werkt op dezelfde wijze als anti-inflammatoire geneesmiddelen, maar niet dezelfde problematische bijwerkingen die gebruik maken van een pijnstiller lange termijn zou kunnen instellen. U kunt 400 tot 800 mg, driemaal per dag in een capsule of tablet.

Chinese skullcap (Scutellaria baicalensis) wordt gespeculeerd om anti-inflammatoire en anti-reumatische acties hebben, en heeft vergelijkbare eigenschappen met geneesmiddelen op recept, zoals indometacine en fenyl-butazone, maar zonder de na-effecten. De therapeutische werking kan te maken hebben met een hoog gehalte aan flavonoïden die krachtige antioxidanten en aaseters van vrije-radicalen bevatten.

In een Indiaas onderzoek, werd gember gevonden om verlichting van de pijn en zwelling van artritis te geven, en na twee jaar waren er geen bijwerkingen gemeld. Het wordt aanbevolen dat u zes tot 50 gram gemalen of verse gember per dag.

Tumeric en gele pigment curcumine is gevonden dat veel anti-inflammatoire eigenschappen. Een dosering is gewoonlijk 400 tot 600 mg driemaal daags.

Tenslotte, moederkruid, een kruid met zowel artritis en migraine heeft veelbelovende resultaten in ontsteking remmen. De extracten van moederkruid stoppen de synthese van pro-inflammatoire verbindingen in de beginfase en inflammatoire deeltjes van bloedplaatjes en witte bloedcellen te verminderen.

Kruiden en Supplementen voor Migraine

Butterbur (ook bekend als Petasites hybridus) is aangetoond dat het aantal migraine verminderen met 50 milligram tot 75 milligram dosis per dag.

Co-enzym Q10 is verbonden met vermindering van het aantal dagen dat patiënten migraine met 100 milligram per dag dosering.

In een proef met 600 mg magnesium citraat, werden migraineaanvallen verminderd in 40 procent na 9 tot 12 weken van suppletie.

Melatonine in een dosis van 3 mg voor het slapengaan heeft geleid tot een positieve reactie hoofdpijn en vitamine B2 (riboflavine) heeft migraine verminderd wanneer genomen als een hoge dosis van 400 mg drie maanden.

Er zijn enkele voorlopige resultaten met vitamine B12 dat een vermindering van het aantal migraine door middel van 1 milligram intranasale B12 eenmaal daags gedurende drie maanden te tonen. Moederkruid wordt verondersteld in staat om de frequentie van migraineaanvallen verminderen, maar niet alle studies overtuigend.

Natuurlijke behandelingen voor pijnbestrijding

Er zijn vele niet-medische behandelingen die kunnen helpen om de symptomen van reumatoïde artritis en migraine verlichten. Beweging is heel belangrijk voor mensen die lijden aan artritis te helpen met de flexibiliteit, het verbeteren van de spieren, en het versterken van het hart en de longen. Twee grote methoden voor het helpen van deze gebieden zijn de Oost-praktijken van t'ai chi en qigong. De Arthritis Foundation heeft de twee praktijken aanbevolen als nuttig voor de mensen die lijden aan de aandoening. Dr Carol Greco, een klinisch psycholoog, heeft geëxperimenteerd met meditatie en migraine en heeft geconstateerd dat de praktijk symptomen kunnen op afstand te houden, zolang de meditatie nog steeds worden beoefend.