Reumatoid artrit alternativa läkemedel

Artrit betyder egentligen ledinflammation. Enligt Center for Disease Control, när det används för att definiera den kroniskt tillstånd som mer än 1,3 miljoner amerikaner lider av artrit; ordet beskriver reumatiska sjukdomar och sjukdomar som drabbar lederna, den vävnad som omger lederna och andra bindväv. Vad detta innebär för de miljontals lider är att artrit betyder ledvärk och stelhet. Specifikt är reumatoid artrit en vanlig form av artrit som är förknippad med en minskad livskvalitet på grund av smärta och aktivitetsbegränsningar. Men alternativa mediciner finns tillgängliga för att lindra symptomen av reumatoid artrit utan att göra stora livsstilsförändringar eller ta konventionella läkemedel.

Antioxidanter

Enligt Natural Sjuksköterska, en alternativ hälsonyhetskälla, är reumatoid artrit delvis orsakad av toxin uppbyggd i kroppen. Webbplatsen rekommenderar att komplettera kosten med vitamin C, vitamin E och glutation för att minska inflammationen. Örter kan även användas för att ta bort gifter från kroppen och minska inflammation. Mjölk tistel, maskros och kardborre är alla antiinflammatoriska och antioxidant örter.

Näringsterapi

Många reumatoid artrit lider också lider av "läckande tarm" syndromet. Detta orsakar gemensam irritation eftersom molekyler som är svåra att passera genom mag-foder fly in i blodet, vilket leder till en naturlig kroppslig reaktion av led-och muskelvärk, naturlig Nurse hemsida säger. För att ta itu med läckande tarm och smärta i samband med det, finns det en mängd olika näringsämnen som lugnar tarmkanalen, inklusive okra, marshmallow rot och L-glutamin. Dessutom, kalcium, foliate och magnesium är alla näringsämnen som stärker tarmhälsa samt stöd artrit behandling.

Kropp Manipulation

Karosseri, massage, akupunktur och kiropraktik inriktning är alla sätt att lindra smärta i samband med reumatoid artrit samt förhindra framtida skov. Diskutera symptomen på artrit med en legitimerad läkare, och de kommer att hjälpa guide utforma en individualiserad behandling regemente.

Motion och rörelse

Enligt Moder Natur, en alternativ hälsorådgivning hemsida, behöver kroppen rörelse för att hålla sig frisk. "Genom att flytta dina leder dagligen, hjälper dig att hålla dem helt mobila," webbplatsen staterna. "Du stärker även omgivande muskler, vilket innebär att ge fogar med extra stöd." Dessutom viktbärande övningar hjälpa till att hålla benen starka samtidigt förhindra benskörhet, en vanlig sjukdom i samband med artrit.

Meditation och avslappning

Precis som kroppen behöver motion, behöver den också vila. Tid för hög stress och trötthet är ofta förknippade med smärta för artrit drabbade. Använda metoder för progressiv avslappning, meditation, positiv visualisering och anti-stress verksamhet är alla rekommenderas av Moder Natur webbplats som effektiva behandlingar för alla former av artrit.