Reumatische aandoeningen bij kinderen

Reumatische aandoeningen bij kinderen

Artritis is een categorie van reumatische aandoeningen. Artritis zelf bestaat uit ten minste 100 ziekten. Volgens de Children's Hospital Boston, kunnen deze ziekten bij kinderen van elke leeftijd, geslacht en ras.

Soorten

Er zijn vele soorten van reumatische aandoeningen zoals artrose, juveniele idiopathische artritis en polymyositis.

Effecten

Kinderen die lijden aan reumatische aandoeningen zullen chronische pijn en zwelling in de gewrichten, die de mobiliteit van invloed op te hebben.

Oorzaken

Artsen weten niet wat de oorzaak van reumatische aandoeningen bij kinderen, maar ze geloven dat de genetica, trauma en infecties kunnen worden bijdragende factoren.

Identificatie

Een specialist heet een reumatoloog zal het kind de volledige familie en medische geschiedenis nemen om te helpen identificeren van de oorzaak van de reumatische aandoening. De specialist zal ook bloedonderzoek en röntgenfoto's van de botten en gewrichten te bestellen.

Behandelingen

Er is geen behandeling voor reumatische aandoeningen. Medicijnen zoals ibuprofen worden gebruikt voor de verlichting van pijn en ontsteking. Oefeningen zoals wandelen en zwemmen verminderen stijfheid en te helpen met de flexibiliteit van de gewrichten.