Rescue Remedy til Bach Blomster

Bach Rescue Remedy er en kommerciel urtekosttilskud. Det er markedsført som en behandling for stress og fremme ro i individet. Det er formuleret som der skal tages en væske som dråber, en alkohol-fri formel for børn og en tyggetabletter pastiller.

Bach Rescue Remedy

Dr. Edward Bach, en kirurg på University College Hospital i London i 1930'erne, udviklet et system ved hjælp af plantematerialer til behandling af personlighedsforstyrrelser problemstillinger hos patienter som en måde at forbedre sundheden. Han identificerede 38 planter, som han troede hver berørt en bestemt følelsesmæssig eller personlighedstræk.

I årenes løb de teorier, han udviklede, er blevet brugt af andre til at udvikle naturlægemidler blandinger beregnet til at kombinere ydelser og forbedre følelsesmæssig stabilitet og forbedre sundheden.

Ifølge skaberne af Bach Rescue Remedy, www.bachflower.com, har de kombineret herb Impatiens, der tilsigter at forbedre tålmodighed og lavere stress, stjernen i Bethlehem, beregnet til at fremme evnen til at overvinde traumer, kirsebær blomme, betød at fremme modet , zistrose betød at lindre følelser af panik og klematis, der tilsigter at forbedre årvågenhed.

Skaberne fremmer tillæg som nyttig i situationer såsom at tage en test eller gå til en jobsamtale.

Ifølge bogen Bach blomsterremedier til undsætning af Gregory Vlamis, Rescue Remedy er tilgængelig i både en flydende og fløde formular. Bogen antyder at tilføje fire dråber Rescue Remedy til en fjerdedel glas væske og nipper, holder væsken i munden før indtagelse. Dråberne kan også placeres under tungen, hvis brugeren ikke er alkohol følsomme.

Cremen kan anvendes topisk til forstuvninger og forbrændinger.

Bach blomsterremedier til Rescue hævder også Rescue Remedy er til gavn for kæledyr og husdyr gennemgår stressende forhold, såsom fødsel eller traumer. Dråberne sættes til dyrets vand. Bogen indeholder også vejledning til ansøgninger til traumatiserede Planter efter herunder dråber i vandet.

Bach Rescue Remedy kan bruges sammen med andre medicinske behandlinger. Ifølge Bach blomsterremedier til undsætning tillægget ikke har nogen bivirkninger og er ikke vanedannende. Det gør advarer om, at Rescue Remedy ikke bør betragtes som en erstatning for medicinsk behandling.