Rescue Breathing Techniques

Rescue Breathing Techniques

Beademen is een procedure die een leven kan redden als je deze correct toepassen bij iemand die is gestopt met ademen. Als je niet gecertificeerd of ervaren, is het best om zich te onthouden van het uitvoeren van het en noemen iemand die. Als u op deze verantwoordelijkheid te nemen, weet de juiste techniek voor de gegeven situatie, al naar gelang de persoon een kind, baby of volwassene, dan wel of een handicap kunnen voorkomen dat u met behulp van de normale volwassen techniek. Als je niet vertrouwd bent met de eerste hulp procedure te voelen, neem een ​​reanimatie cursus van het Rode Kruis.

Volwassen Rescue Breathing

Dit is de normale techniek te gebruiken op een volwassene, aannemende dat hij een verder normaal adem. Volgens de New York Hospital Queens.org, moet je de patiënt te positioneren op zijn rug, zachtjes kantelen zijn hoofd terug door op het voorhoofd. Open de luchtweg door langzaam steigeren kaak van de patiënt. Houdt zijn mond open, het controleren op ademhaling. Als zijn borst niet op en neer, knijp zijn neus dicht. Plaats uw mond over het slachtoffer, dan ademen tweemaal in zijn mond. Blijven aan zijn borst te observeren. Als geen beweging gebeurt door met een langzame ademhaling elke vijf tot 10 seconden. Na een minuut, controleer de pols gedurende vijf seconden. Ook hetzelfde doen met de ademhaling. Als hij nog steeds niet heeft gereageerd, blijven ademen in zijn mond totdat paramedici aankomen.

Child Rescue Breathing

U start het kind beademen techniek op dezelfde wijze als bij een volwassene kan het plaatsen lippen over de mond van het kind. Als het slachtoffer is een baby, hebben betrekking op de mond en neus. Zachtjes blazen twee ademhalingen in de longen van het kind, dan kijken voor de borst te stijgen. Als hij ademt niet, verstikking is een mogelijkheid. Als u geen dergelijk bewijs hebben gevonden, hervat de ademhaling cyclus, deze keer met een adem per elke vijf seconden in plaats van twee tot paramedici komen.

Tuitte Lip Breathing

Getuite lippen ademhaling is een techniek rescue breathers gebruiken met chronische obstructieve pulmonaire ziekte, of COPD, astma en emfyseem patiënten. Deze techniek probeert een acute dypsnea of ​​ademstilstand crisis te corrigeren. Volgens Sierra Biotech.com, het legt een lichte verstopping te uitademing luchtstroom aan de mond en houdt u van het uitademen te zwaar, wat zou kunnen leiden tot verhoging van ademnood bij een patiënt met dergelijke aandoeningen. Het helpt prop luchtwegen van het slachtoffer te openen en te helpen leeg de longen. Adem door je neus, die de lucht verwarmt. Het verwijdert tevens deeltjes van bacteriën die zou kunnen leveren in het lichaam van de patiënt. Druk je lippen op elkaar in het midden, zodat de lucht langzaam kan ontsnappen via de zijkanten van je mond. Ontspan je wangen.

Techniek voor Neck Breathers

Een persoon die is door middel van een tracheotomie of een laryngectomie vereist een speciale rescue ademhalingstechniek. Het vereist dat je gevoelig voor de stoma dat is in haar nek. Volgens de International Association of Gelaryngectomeerden, mond-tot-stoma ademhaling is de techniek om te gebruiken als de patiënt ademt door haar nek. Je moet beginnen met het maken van een luchtdichte afsluiting rond de stoma of laryngectomie gebied. Geef twee langzaam en diep adem, twee seconden per stuk. Controleer de pols. Indien aanwezig, plaats uw oor tot de nek van het slachtoffer, het luisteren naar de ademhaling. Zien of haar borst is stijgende en dalende; plaats uw hand over haar nek om te zien of er lucht ontsnapt. Zo niet, dan blijven geven een adem elke vijf seconden ingedrukt totdat de ambulance komt. Zoals de IAL website suggereert, als hygiëne is een probleem voor u, kunt u een baby of peuter masker, of een zak-ventiel masker eenheid kiezen.