Remedies voor zwelling van de knie

Het kniegewricht is berucht om letsel. Vanwege de complexe en delicate netwerk van pezen, ligamenten, kraakbeen en spieren die ondersteuning en omringen, kan de knie opzwellen gevolg van een aantal redenen. Weten hoe je de zwelling te behandelen kan een echte hulp zijn.

RICE

Breng de RICE methode om uw knie. (R) est de knie door het afstappen van het. (I) ce de voeg met een cold-pack gedurende 20 minuten per keer, laat vervolgens een 10 minuten warming-up periode. Breng een (C) ompression bandage om de knie te ontmoedigen zwelling en bieden ondersteuning. (E) Levate de knie tot boven heuphoogte door te stutten op kussens. Deze combinatie van behandelingen effectief op een grote meerderheid van de knie zwellingen. Verbetering moet worden gezien binnen de 24 uur of je nodig hebt om medische hulp te zoeken.

NSAIDs

Neem een ​​NSAID, zoals ibuprofen, naproxen of aspirine. Deze medicijnen hebben een directe invloed op zwelling en kan pijn en stijfheid ook verminderen. Zorg ervoor dat u en met uw arts voor de dosering en bijwerkingen.

Heat Therapy

Wissel de koude therapie met warmte therapie. Neem een ​​warm bad en geniet van het gewricht. Als er jets in het bad, ze gebruiken om te masseren het gewricht en stimuleren de doorbloeding. Als je eenmaal hebt gedroogd af, klim in bed en breng een cold pack. Deze afwisseling van temperaturen stimuleert de circulatie.