Remedies voor wratten

Plantaire wratten zijn aan de onderzijde van de poten, meestal op de hiel of bal van een voet, waar diep worden geduwd in de huid. Hoewel wratten kunnen verdwijnen op hun eigen, wratten zijn vaak pijnlijk en kan behandeling nodig. Houden van het gebied droog en rond de wrat met moleskin zal helpen de pijn te verminderen, maar is niet een remedie.

Salicylzuur

Salicylzuur is een behandeling voor plantaire wratten die kunnen worden uitgevoerd zonder de hulp van een arts. Voor het aanbrengen van het zuur, genieten van de voet voor ongeveer vijf minuten en wrijf weg enig eelt of andere losse weefsel, zodat het zuur van de wrat kan bereiken. Met deze behandeling gedurende lange tijd niet mogelijk, dus als het niet werken binnen een of twee weken, een arts.

Andere home remedies

Inweken het gebied voor 90 minuten per dag in warm water kan enkele maanden duren voor de wrat te genezen. U kunt ook de wrat te behandelen door toepassing van vitamine A direct op. Deze behandeling kan een tot negen maanden om de wrat genezen. Als deze middelen niet effectief blijken, moet een arts worden geraadpleegd.

Laserbehandeling

Artsen zijn nu in staat om het virus te doden in de wrat met lasers. Het is zeer effectief en sanitair. Echter, de kosten hoog en sommige artsen vermijd deze methode vanwege de hoge kosten. Voor pulsed dye laser behandeling, de kosten begint typisch bij ongeveer 360 $.

Acid

Veel artsen een verscheidenheid van milde zuren toepassing op de wrat om het virus te doden en laat gezonde cellen teruggroeien. Typisch wordt een laag zuur aangebracht op de wrat en toegestaan ​​plaats te blijven tot een week. Na een week, wordt het gebied gereinigd en dode cellen worden gesneden uit de wrat. Het zuur wordt opnieuw toegepast en het proces wordt herhaald totdat de wratten verdwenen. De gehele behandeling duurt meestal enkele weken.

Cryotherapie

Cryotherapie wanneer de wrat is bevroren door natrium nitride het virus binnen de wrat doden.
Zodra het virus is overleden, zal de wrat donker draaien en wrijven in een kwestie van dagen. Soms is deze behandeling niet effectief op plantaire wratten, omdat ze de neiging om dieper in de huid en het is moeilijker om te zorgen dat al het virus worden gedood.