Remedies voor Rheumetoid Artritis

Remedies voor Rheumetoid Artritis

Reumatoïde artritis (RA) is een auto-immuunziekte die het immuunsysteem van het lichaam om de weefsels rond de gewrichten aanvallen veroorzaakt. De bekleding van de gewrichten opzwellen, waardoor pijn, pijn en geleidelijke vervorming. Omdat de specifieke oorzaak van reumatoïde artritis is onbekend, er nog geen genezing voor. Echter, veel mensen zijn in staat om verlichting van RA pijn vinden met homeopathische en huismiddeltjes.

Homeopathische middelen

Probeer lotions of crèmes met capsaïcine. Breng de lotion direct op het getroffen gebied om kleine gezamenlijke pijn veroorzaakt door reumatoïde artritis te verlichten. Hoewel capsaïcine is de eerste homeopathische of kruidenmiddel, vermelden wij dat, het is zeker niet de enige. Topische producten die terpentijn olie, menthol of kamfer bevatten, kunnen ook zorgen voor verlichting van lichte symptomen.

Neem capsules van kurkuma, moederkruid of gember voor algemene RA pijn. Al deze kruiden hebben anti-inflammatoire eigenschappen die kunnen helpen verminderen zwelling van de gewrichten.

Gebruik de arnica kruid voor chronische artritis die gewrichten die gekneusd gevoel gaat. Solliciteer actueel arnica zalven en gels direct naar pijnlijke of ontstoken gebieden.

Neem rododendron capsules als je RA veroorzaakt extreme pijn en zwelling net voor een regenbui. U kunt ook verlichten elke zwerftocht pijnen met pulsatilla, kali bichromicum of aurum metallicum.

Probeer ruta graveolens, Dulcamara of calcarea carbonica voor diepe pijn en kreupelheid veroorzaakt door koude, vochtige weer. De Calcarea carbonica kruid kan ook bijdragen aan het helpen met symptomen van vermoeidheid, zwakke spieren en traagheid.

Houd in gedachten dat terwijl deze kruiden niet bekend geen ernstige bijwerkingen te hebben, is de effectiviteit van deze homeopathische middelen is nog niet serieus getest door de traditionele medische onderzoekers. Volg altijd de aanwijzingen van de fabrikant worden vermeld op de fles.

Home Remedies

Regelmatig sporten. Het krijgen van regelmatige aërobe oefening kan versterken de spieren rond je gewrichten en helpen je je voelt meer energie. Wandelen en zwemmen zijn over het algemeen beschouwd als de veiligste en meest effectieve vormen van lichaamsbeweging voor reumatoïde artritis patiënten.

Eet een gezond dieet. Hoewel er geen specifiek dieet programma's die werken voor alle RA-patiënten, veel patiënten vinden dat ze zich beter voelen als ze eten veel verse groenten, fruit en volkoren granen. Anderen zweren bij een koolhydraatrijke en eiwitarme regime. Dit dieet elimineert alle voedingsmiddelen met dierlijke oorsprong, met inbegrip van melk en melkproducten.

Verhoog uw inname van omega-3 vetzuren. U kunt dit doen door het eten van koud water vissen, zoals zalm en makreel. Lijnzaad, walnoten en hennepolie bevatten ook gezonde hoeveelheden omega-3. Probeer het nemen van een visolie-supplement als u na een eiwitarme dieet.

Elimineren of uw gebruik van tabaksproducten en koffie te verminderen. Beide helaas zijn gekoppeld aan verhoogde RA pijnniveaus.

Oefen ontspanningstechnieken. Meditatie of yoga kan u helpen houden evenwichtige emotionele en mentale toestanden, die, op zijn beurt, kan uw auto-immune reacties te verbeteren. Sommige reumatoïde artritis patiënten controle over hun pijn met hypnose of geleide fantasie.

Verwarm uw getroffen gebieden. Warmte kan de pijn tijdelijk te verlichten en te ontspannen uw gespannen spieren. Staan in een warme douche of genieten in een bad vol warm water gedurende tenminste 15 minuten. U kunt ook gebruik maken van een elektrische verwarming pad of een hot pack.

U kunt ook van toepassing koude naar saaie de sensatie van pijn en pijnlijke spierkrampen te verminderen. U kunt uw aangetaste gewrichten weken in koud water, koude kompressen toepassen of doen een ijs massage.

Voorkom overbelasting van uw gewrichten. Werken in een matig, gestaag tempo en vermijd rondrennen. Neem rust en rek breekt regelmatig, zodat je niet pijnlijk of vermoeid te worden, die u kan dwingen zich terug te trekken van alle activiteiten voor een periode van tijd. Zorg ervoor dat u licht en matige fysieke activiteiten afwisselen in uw hele dag.