Remedies voor Puffy Eyes & Roodheid

Remedies voor Puffy Eyes & Roodheid

Gezwollen ogen zijn vaak het teken van een persoon die moe voelt of run down. Ze kunnen ook een teken van een slechte dieet. Wat de reden voor gezwollen en rode ogen, zijn er verschillende oplossingen die je kunt maken thuis om te helpen jezelf te ontdoen van de aandoening.

Sleep

Krijg een goede nachtrust's. Zorg ervoor dat je minstens zes uur slaap; acht uur is nog beter. Gebrek aan slaap maakt het lichaam in een toestand van stress, en het kan zich niet goed te repareren, terwijl je wakker bent. Gebrek aan slaap kan ook zorgen dat je opgeblazen, wat resulteert in gezwollen ogen kijken. Rode ogen zijn ook een veelbetekenende teken van te weinig slaap. Vermijd cafeïne binnen drie tot vier uur voor het slapen gaan. Zich te onthouden van het eten van kruidig ​​voedsel voordat je naar bed gaat, als ze je maag kunnen verstoren en houden je wakker.

Gebruik een komkommer

Plaats een komkommer in een keukenmachine. Pulse de keukenmachine tot de komkommer wordt gereduceerd tot een pasta of pulp. Giet de komkommer door een zeef om het overtollige vloeistof te verwijderen. Leg de komkommer pulp in een kom. Lig plat op je bed. Pak een handvol van de komkommer plakken en breek het in een pasteitje met beide handen. Doe de komkommer patty over je ogen, en druk naar beneden, zodat het contact met het gehele gebied van de huid rond je ogen maakt. Herhaal de procedure voor het andere oog. Laat de komkommer te zitten op je ogen voor 15 tot 20 minuten. De komkommer zal bijdragen aan het stimuleren van het lichaam om vocht uit en af ​​te voeren uit de oogkas regio. (U kunt ook vervangen door een aardappel voor de komkommer in een snuifje.)

Koud kompres

Vul een kom met koud water. Plaats de kom in de koelkast gedurende 15 minuten. Dompel een kleine washandje in het koude water, wring het overtollige water. Ga liggen en plaats de koude handdoek over een van uw ogen (of beide ogen als het doek is groot genoeg). Laat het doek geniet het gebied rond je ogen gedurende 10 minuten. De koelte van het doek zal bijdragen tot het verminderen van de zwelling in je gezicht, dat maakt je ogen kijken gezwollen. Het zal ook helpen de bloedstroom in de bloedvaten in je ogen, waardoor ze minder rood zal beperken.