Remedies voor Overmatig Zweetvoeten

Remedies voor Overmatig Zweetvoeten

Als de natuur je heeft overhandigd zweetvoeten, zijn er een aantal effectieve oplossingen om te helpen dit probleem op te lossen. Medisch bekend als '' plantaire hyperhidrose, '' overmatig zwetende voeten kunnen maken het dragen van schoenen ongemakkelijk, en kan zelfs leiden tot bacteriële en schimmelinfecties.

Goede hygiëne, voet poeder, deodorant en anti-transpirant kunnen je voeten droog en ruiken goed te maken.

Hygiëne

Zweet is in principe samengesteld uit zout en water. Het is bacteriën die veroorzaakt voeten te stinken. Was uw voeten regelmatig met een sterke antibacteriële zeep, verander je katoenen sokken vaak, en wissel de schoenen uw slijtage.

Poeder

Na het wassen, gelden voet poeder om je voeten koel en droog te houden.

Suzanne M. Levine, een klinisch assistent podotherapeut in het Mount Sinai Hospital in New York City, suggereert besprenkelen de binnenkant van uw schoenen met talkpoeder of maïzena.

Antiperspirant

Terwijl voet deodorant kan helpen om geuren op de baai, wat je echt wilt overmatige sweatiness bestrijden zijn anti-transpirant. Een goede anti-transpirant die aluminium chloridehexahydraat kan nuttig zijn.

Schoenen

Gesloten schoenen veroorzaken voeten meer zweten en kan bijdragen aan het creëren van de donkere, omgeving die bacteriën kweekt. Als het weer het toelaat, of wanneer u thuis bent, kies sandalen en een open teen schoenen. Wees op uw hoede van de schoenen gemaakt van rubber of kunststof, die niet toestaan ​​dat de voeten gemakkelijk ademen en zweten te stimuleren.