Remedies voor brandende voeten

Remedies voor brandende voeten

Brandende voeten, ook wel erytromelalgie, is een aandoening waarbij de huid wordt rood en het voelt alsof de voet brandt. Het veroorzaakt meestal mild ongemak maar heeft de potentie om iemand te immobiliseren. Vele maatregelen kunnen worden toegepast op veel van de symptomen te elimineren en levensstijl veranderingen kunnen voorkomen dat toekomstige uitbraken.

Onmiddellijke verlichting

Omdat veel voorwaarden te voet worden verergerd door vochtige omgevingen, het veranderen van de sokken en schoenen regelmatig gedurende de dag kan helpen. Dit maakt schoeisel een kans om uit te drogen tussen het gebruik. Pijnstillers zoals paracetamol of aspirine kan ook worden gebruikt om irritatie of pijn te elimineren. Weken uw voeten in koud water kan verlichting bieden, maar geen ijs in het water. Het creëren van een kruiden genieten met ofwel kaasjeskruid of sanicle kruiden kunnen ook zorgen voor de bloedsomloop opluchting.

Lotions en zalven

Het verhogen van de benen tijdens het rusten kan verlichting geven; het plaatsen van een koele, vochtige doek over je voeten kan helpen verlichten van de directe branderig gevoel. Droog uw voeten daarna alvorens schoenen weer aan. Een aantal lotions en zalven kunnen worden toegepast branden gebieden, zoals Lamisil of Lotramin.

Hoe te voorkomen dat toekomstige Ongemak

Wijzigingen kunnen worden aangebracht om elimineren of verminderen van de symptomen geassocieerd met aandoeningen die de voeten beïnvloeden. Omdat de meeste van de problemen in verband met brandende voeten komen van een slechte bloedsomloop of het zenuwstelsel problemen, het handhaven van een dieet rijk aan vitamine B kan helpen met problemen met de bloedsomloop en kan gevonden worden in voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, volle granen, noten en zaden.

Het verbeteren van de bloedsomloop Gezondheid

Hawthorn kruid is ook nuttig in de bloedsomloop, zoals verwijdt bloedvaten in het lichaam. Het kruid veroorzaakt geen bijwerkingen en kan effectief bij de behandeling langdurig gebrek aan mineralen zijn. Tijm kan ook worden gebruikt in voetbaden als een kalmerend middel.

Andere vormen van hulpverlening

Stress kan een belangrijke factor in de ontwikkeling van de voorwaarden te voet, en kan verschijnen na zware lichamelijke activiteit. Zodat uw voeten te rusten voor ten minste 30 minuten kan wonderen doen, zoals lopen op blote voeten op het strand, grasvelden of zanderige gebieden. Deze activiteiten te masseren en de uitoefening van uw voeten, waardoor ze uitdrogen en ademen. Probeer het vermijden van lopen op blote voeten op een harde, vlakke, kunststof oppervlakken.