Remedies voor Beter Slapen

Remedies voor Beter Slapen

Slaap is belangrijk voor uw algehele welzijn. De National Sleep Foundation merkt op dat niet krijgen van voldoende slaap je dagelijkse productiviteit kan remmen en invloed hebben op uw gezondheid. Gebrek aan slaap is gekoppeld aan depressie, zwaarlijvigheid, hartproblemen en diabetes. Er zijn wijzigingen die u kunt maken om uw levensstijl aan de kwaliteit van je slaap te verbeteren.

Het belang van een goede matras

Slapen op een oud en versleten matras zal niet geven u de ondersteuning en comfort die u nodig hebt om goed te slapen. Hier krijg je een nieuwe matras om de vijf tot zeven jaar. Koop een matras die aan uw behoeften voldoet. Kijk voor comfort, duurzaamheid, ruimte en ondersteuning. Een goede matras zorgt ervoor dat uw wervelkolom uitgelijnd en ondersteunen alle punten van je lichaam. De matras moet groot genoeg zijn, zodat u zich vrij bewegen tijdens het slapen te zijn.

Sleep Schedule

Prioriteren slaap door het naar bed gaan op hetzelfde tijdstip elke dag en wakker worden op hetzelfde moment. Dit garandeert dat u ten minste zeven tot negen uur slaap per dag, zoals aanbevolen door de National Sleep Foundation. Ga door met deze slaap schema gedurende het weekend, wanneer je in de verleiding komen om te blijven of slapen langer. Na verloop van tijd je lichaam ontwikkelt een natuurlijke slaap-waak cyclus, waar het wakker kunt worden zonder de noodzaak van een wekker. Je lichaam past zich aan uw slaap schema.

Slaapomgeving

De omgeving waarin je slaapt beïnvloedt de kwaliteit van je slaap. Maak een donkere slaapomgeving. Schakel alle lichten, met inbegrip van die van uw computer of televisiescherm. Overweeg het gebruik van zwarte gordijnen voor uw ramen elke zonlicht in de ochtend buiten te houden. Houd uw kamer stil, omdat geluid, waaronder die van de televisie, kan je wakker houden. Speel een paar zachte muziek of maak witte ruis door het verlaten van een ventilator op. Streef naar een slaapkamer temperatuur die ongeveer 65 graden F. Slapen in een kamer die te warm of koud negatieve invloed op de kwaliteit van je slaap.

Bedtijd Routine

Wat je doet voor het slapen gaan bepaalt ook of je een goede nachtrust. Het drinken van cafeïne kan het moeilijker voor u om in slaap te vallen te maken. Het drinken van te veel vloeistoffen voor het slapen gaan zal resulteren in een onderbroken slaap als gevolg van frequente bezoeken badkamer. Opzetten van een bedtijd routine waar je een boek leest, weken in een bad of luister naar ontspannende muziek. Bezighouden met activiteiten die je rustig en ontspannen te houden. Als je beweegt, doet dit ten minste twee uur voor het slapengaan.