Remedie voor Dark Dry Ellebogen

Je ellebogen zijn een uitstekende plek voor verkleuring en uitdroging. Dit kan gebeuren vanuit rust je ellebogen op oppervlakken, zoals een tafel of uw bureau, en een gebrek aan vocht. Uw huid kan stuiteren terug, dat wel. Er is een verscheidenheid aan huismiddeltjes en huidverzorging lijnen om de huid op je ellebogen te verjongen.

Try This at Home

Maak een suiker behandeling van bruine suiker en olijfolie. Wrijf deze oplossing in uw ellebogen en laat het inwerken voor een half uur. Dan afspoelen.

Maak een exfoliërende scrub van citroensap en zeezout. Schrob het mengsel in je ellebogen, dan rust je ellebogen in de uitgeknepen partjes citroen.

Na het scrubben, breng dan een dikke laag vaseline of vaseline op je ellebogen. Dit zal de huid te hydrateren. U kunt ook genieten van uw ellebogen in honing voor een half uur.

Skin-Care Products

Curel Ultra Healing lotion is ontworpen om de zeer droge, geïrriteerde huid te herstellen. De natuurlijke hydraterende ingrediënten helpen zachtheid herstellen droge ellebogen.

Dove biedt ook Cream Oil Intensive bodylotion voor extra droge ellebogen, een combinatie-voedende olie en hydraterende crème.

Raadpleeg uw arts

Als je droge ellebogen jeuken ernstig en leiden in je krassen op de huid zo vaak gebruikt dat het opent bezuinigingen, zou je een huidaandoening hebt. Ook, als u hebt geprobeerd de bovenstaande huismiddeltjes en huidverzorgingsproducten met geen verlichting, kan uw arts helpen.