Remedie voor Dark Circles met Grape Seed

Remedie voor Dark Circles met Grape Seed

Donkere kringen kunnen verschijnen onder de ogen voor een veelheid aan redenen, van een eenvoudige slaaptekort meer ernstige aandoeningen zoals anemie en vaak mar een anders aantrekkelijk uiterlijk. Druivenpit olie is een effectieve natuurlijke behandeling voor donkere kringen. Het bevat krachtige antioxidanten die helpen de huid en weefsels, waaronder rond de ogen regenereren.

Grape Seed Oil onder de ogen Behandelingen

Koop een onder de ogen crème of gel die druivenpitten uit een warenhuis of een health food winkel bevat. De druivenpitten zal helpen elimineren donkere kringen met zijn antioxiderende eigenschappen en een hoog gehalte aan linolzuur. Voorzichtig dep de oogcrème op je donkere kringen in de ochtend en 's nachts.

Koop cosmetische-grade druivenpitolie en direct toe te passen onder je ogen te helpen bij het verminderen van donkere kringen. Cosmetische-grade druivenpitolie is verkrijgbaar bij de meeste reformwinkels. Glad twee of drie druppels direct op je donkere kringen, en laat het een nacht.

Maak je eigen onder de ogen serum helpt donkere kringen te elimineren. Combineer 1 eetl. van cosmetische-grade druivenpitolie, 1 theel. granaatappel zaad olie, 1 tl. van wortel olie en 1 tl. van cranberry zaad olie en bewaar in een glazen fles met een druppelaar top. Dep een paar druppels op je donkere kringen elke nacht.

Grape Seed Supplementen

Probeer druivenpitten supplementen om te helpen verlichten je donkere kringen onder de ogen. Druivenpitten is verkrijgbaar als voedingssupplement in tabletten, capsules en vloeibare extracten. Koop supplementen die gestandaardiseerd zijn 40 tot 80 procent. De aanbevolen dosering is 25-150 mg, een tot drie maal daags. Neem je druivenpitten vullen met water of sap.

Druivensap en rode wijn

Drinken druivensap en af ​​en toe een glas rode wijn - zowel bevatten hoge niveaus van antioxidanten genaamd flavonoïden, die anti-aging eigenschappen die kunnen verminderen en te elimineren donkere kringen onder je ogen hebt. Donker paars en rode druiven hebben de meest geconcentreerde hoeveelheden anti-oxidanten, die is de reden waarom rode wijn heeft meer helende voordelen dan witte wijn. De krachtige antioxidant resveratrol is in druivensap gemaakt van donker paars Concord druiven.

Drink rode wijn met mate.