Relistor Protocollen

Relistor Protocollen

Verdovende middelen worden gebruikt om pijn bij patiënten die chronisch ziek zijn of lijden aan ernstige pijn te verlichten. Een van de vaak voorkomende bijwerkingen van verdovende middelen is constipatie. Volgens PubMed Health, Relistor is een injecteerbaar geneesmiddel dat wordt gebruikt om constipatie veroorzaakt door opoid verdovende middelen bij patiënten met gevorderde ziekten te behandelen wanneer laxeermiddelen niet hebben gewerkt. Relistor schermt de dikke darm van de gevolgen van opoid medicijnen. Er zijn belangrijke protocollen om te overwegen bij het starten van Relistor therapie.

Dosering

Relistor is een sterk medicijn, dus is het belangrijk om de richtlijnen van uw arts te volgen voor de dosering hoeveelheid. Volgens Pfizer, de makers van Relistor, het gebruikelijke schema voor Relistor is een dosis om de dag als nodig, maar niet vaker dan een dosis om de 24 uur. De normale dosering bedrag voor Relistor wordt bepaald door het gewicht van een persoon. Bereid uw dosis Relistor wanneer u klaar bent om de injectie toe te dienen zijn. Als u niet in staat om de Relistor injectie onmiddellijk te gebruiken, slaan de medicijnen bij kamertemperatuur en gebruik de injectie binnen 24 uur. Relistor moet helder of lichtgeel van kleur kijken. Injecteer de exacte dosis uw arts u heeft voorgeschreven om complicaties of overdosering te vermijden. Uw arts kan Relistor voorschrijven op een andere manier, dus altijd bij uw recept label vóór het injecteren van Relistor.

Administratie

Relistor wordt verkocht in injectieflacons voor eenmalig gebruik om kruisbesmetting te voorkomen en nauwkeurige dosering van de medicatie aan te moedigen. Gebruik een spuit om de medicatie subcutaan onder de huid te injecteren op je buik of dijen, of hebben een vriend te injecteren van de medicatie in uw bovenarm. Kies een nieuwe plek elke keer en niet een locatie die is gekneusd, gezwollen, rood of hard gebruiken. Gooi de flacon en de spuit na een gebruik, zelfs als ze niet leeg zijn. Injectiespuiten dienen te worden verwijderd met behulp van een prikbestendig om letsel te voorkomen. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt over hoe je Relistor te injecteren, of als u niet zeker weet welke soorten van spuiten te gebruiken met Relistor therapie.

Veiligheid

Relistor verlicht constipatie veroorzaakt door opiate narcotica, maar volgens Drugs.com, Relistor veroorzaakt ook bijwerkingen zoals maagpijn, gas, misselijkheid, duizeligheid en zweten. Relistor mag alleen worden gebruikt na laxeermiddelen niet succesvol voor het verlichten van constipatie geacht. Voordat u Relistor gebruiken, vertel uw arts als u ernstige of aanhoudende diarree. Voorzie uw arts met een volledige lijst van de medicijnen, supplementen en kruiden-producten die u neemt, en niet beginnen met een ander medicijn zonder uw arts eerst, omdat Relistor kunnen interageren met bepaalde medicijnen.

Contra

Relistor is gecontra-indiceerd bij patiënten met gastro-intestinale obstructie. In geval van ernstige of aanhoudende diarree, worden de patiënten geadviseerd om hun arts te bellen en te informeren over het stopzetten van Relistor therapie. Patiënten met ernstige nierbeschadiging vereisen vaak een vermindering van de hoeveelheid Relistor voorgeschreven. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt over Relistor therapie. Relistor is over het algemeen veilig onder het advies van uw arts over te nemen.