Relief voor oorpijn

Oorpijn veroorzaken gewoonlijk twee soorten van infecties in het uitwendige oor en het middenoor. De oorschelp is het deel van de gehoorgang dat zich uitstrekt van het trommelvlies naar buiten. Algemene symptomen zijn onder meer koorts, kloppende en ontlading. Het middenoor ligt achter het trommelvlies waar de gehoorbeentjes zijn bevestigd. Virussen en bacteriën infecteren deze ruimte kan druk, hoge koorts en afscheiding veroorzaken. Er zijn verschillende manieren om je oorpijn te behandelen en verlichten de pijn.

Kruiden

Zodra u begint met een oorontsteking te voelen, neem alcoholvrije echinacea via de mond. Meng gelijke delen knoflook, olijfolie en koningskaars olie en giet er een paar druppels in je oor. Of u kunt knoflookolie oordruppels kopen bij een health food store. Ontlast een buitenste oorpijn door het maken van een pasta van klei of ui poeder met water. Breng de pasta aan de buitenzijde van het oor. Swish rond in je mond een half dropperful van alcoholvrije goldenseal in je mond om de drie uur. U kunt het uittreksel in suikervrije yoghurt zetten als je het geven aan een kind. Koop Oorpijn Tabletten van het merk Hyland's Inc. Dit homeopathisch middel bevat zwavel, chamomilla en pulsatilla.

Geneeskunde

De meeste conventionele geneesmiddelen zijn antibiotica, ofwel gegeven door middel van een oor druppelaar of pillen. Terwijl het nemen van antibiotica, moet u de plaats van de gezonde bacteriën wordt vernietigd door het nemen van acidophilus pillen of het eten van yoghurt met acidophilus. Afhankelijk van de oorzaak en de mate van pijn, is de pijn medicatie voorgeschreven. Als drainage bouwt in het oor zal een otolaryngologist moeten het oor afvoer. Oorpijn veroorzaakt door sinus congestie zal een decongestivum vereisen. Beheer oorpijn en koorts door het nemen van een van beide paracetamol of ibuprofen. Sommige kinderen die veelvuldig oorontsteking krijgen hebben oor buizen ingebracht door hun arts om te helpen met de drooglegging. Deze buizen duren meestal tussen een jaar tot twee jaar en vallen uit op hun eigen.

Behandeling

Bij de behandeling van oorpijn, houd het oor zo droog mogelijk. Neem baden in plaats van een douche of trek een badmuts over je oren. Voor enige opluchting, gelden warme en koude kompressen achter het oor. Sommige oorpijn worden veroorzaakt door voedselallergieën. Vermijd voorkomende voedselallergieën zoals tarwe, zuivel, soja, maïs, pinda's en eenvoudige koolhydraten. Suiker en zuivel zal het immuunsysteem onderdrukken en moet worden vermeden.