Relief Van chronische hoofdpijn

Relief Van chronische hoofdpijn

Als je hoofdpijn die zich voordoen ten minste 15 dagen per maand hebben, worden ze beschouwd als chronische dagelijkse hoofdpijn. Sommige hoofdpijn voelt saai; sommigen voelen als een grote druk. Uw hoofdpijn kan voelen als consistente pijn aan één kant van je hoofd of het kan invloed hebben op beide zijden. De keuze van verlichting opties voor hoofdpijn afhankelijk van het soort hoofdpijn u ondervindt.

Spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn zijn de meest voorkomende vorm van hoofdpijn. Ze voelen zich vaak saai en alsof er een strakke band is rond je hoofd. Ze kunnen duren van een half uur tot een hele week. Meest spanningshoofdpijn worden verholpen met over-the-counter medicijnen, waaronder aspirine, ibuprofen (zoals Advil) en paracetamol (zoals Tylenol). Echter, kan chronische spanningshoofdpijn vereisen een nog krachtiger corrigerende maatregel. Tricyclische antidepressiva kan helpen voorkomen dat een spanning hoofdpijn van de vorming. Sedativa (zoals clonazepam), spierverslappers (zoals Skelaxin), en opioïden (zoals Vicodin) kan helpen bij de controle ernstige spanningshoofdpijn als ze zich voordoen.

Migraine

Mensen met migraine ook vaak last van misselijkheid, braken en overgevoeligheid voor licht en geluid. Bovendien, ongeveer 60 procent van migraine invloed op de ene kant van je hoofd. Deze hoofdpijn kan duren tussen de vier en 72 uur en worden vaak verergerd door routinematige activiteiten. Er zijn drie soorten migraine hoofdpijn relief: medicijnen die het aantal aanvallen u verminderen, stoppen een migraine in de sporen, en behandeling van de pijn van migraine en de symptomen die daarmee gepaard gaan.

-Antidepressants, Bloeddruk medicijnen, epileptica en selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's) helpen de hoeveelheid hoofdpijn die een chronische migraine lijder ervaringen te verminderen.
-Medicines Dat een migraine in zijn tracks te stoppen zijn over-the-counter pijnstillers, triptanen zoals Frova en Imitrex, isometheptene (Medrex) en ergots zoals Cafergot.
-Relief Van migraine symptomen geleverd met medicijnen zoals over-the-counter pijnstillers, kalmerende middelen, verdovende pijnstillers en misselijkheid medicijnen.

Cluster Hoofdpijn

Cluster hoofdpijn zijn een zeldzame vorm van chronische hoofdpijn die alleen voorkomen in ongeveer 1 procent van de bevolking. Ze zijn repetitieve, komen en gaan voor weken. De pijn van een cluster hoofdpijn snel en intens beginnen, vaak binnen enkele minuten. De hoofdpijn kan duren 15 minuten tot drie uur. Mensen die clusterhoofdpijn voelen ze aan één zijde van de kop, en ze kunnen ook last een gevulde neus en waterige ogen. Over-the-counter pijnstillers meestal worden beschouwd als effectief voor cluster hoofdpijn omdat de pijn begint snel en eindigt snel. In plaats daarvan, kunnen preventieve medicijnen zoals anti-epilepsie medicatie, lithium en calcium-kanaal blokkers worden voorgeschreven. Een bekende manier om te helpen verlichten cluster hoofdpijn wanneer ze beginnen naar 100 procent zuurstof inademt door een masker.

Tip

Als u last heeft van hoofdpijn die consequent interfereren met uw dagelijks leven, spreken met een arts die gekwalificeerd is om uw conditie te diagnosticeren en medicatie voorschrijven voor u. Naast het ontvangen van medicinale hulp, aanvullende manieren om te gaan met chronische hoofdpijn onder andere meditatie, yoga, acupunctuur en massage therapie. Het combineren van medicatie met veranderingen in levensstijl is bekend om te helpen veel hulp krijgen van chronische hoofdpijn.