Rekt That Make You More Flexibele

Rekt That Make You More Flexibele

Een voldoende verstrekking is een van de belangrijkste en eenvoudigste manieren om lichamelijke gezondheid verbeteren. Strekken verhoogt de prestaties in de sport en andere fysieke activiteiten, vermindert het risico op letsel en verhoogt de totale flexibiliteit. Regelmatige, zachte stretching oefeningen helpen gewrichten werken door middel van een volledige waaier van beweging, en vele stukken bevatten elementen van tai chi en yoga. Veel oefening programma's bestaan ​​die gebruik stretching technieken in een algehele training. Er zijn echter ook een aantal eenvoudige flexibiliteit strekt zich eenvoudig genoeg om overal te doen.

Tips voor een juiste Rekken

Het is noodzakelijk om goed te warmen voordat rekoefeningen ongeveer vijf tot tien minuten. Dit kan worden gedaan door gewoon wandelen, of met een lage intensiteit joggen of fietsen. Mis veerkrachtig of schokkerige bewegingen niet wanneer rekken, aangezien deze kleine scheuren kunnen veroorzaken in de spieren, waardoor littekenweefsel. Dergelijke verwondingen kunnen verminderen de flexibiliteit en het verhogen kans op pijn. Het wordt aanbevolen om kleine, langzame, zachte en constante bewegingen gebruiken. Stretch regelmatig, minstens twee tot drie keer per week, teneinde voordelen te behouden.

Torso Stretch

De romp rek is ontworpen om de buik of taille werken. Begin bij zitten hoog in een rechte stoel zitten met uw voeten plat op de grond, op schouderbreedte uit elkaar. Plaats je handen achter je hoofd met je ellebogen naar de zijkant. Houd je rug recht, met je hoofd naar voren, en buig naar één kant van de taille. Keer terug naar het centrum en herhaal aan de andere kant. Doen zes tot acht herhalingen aan elke kant.

Torso Twist and Neck Stretch

Deze oefening uit gebeurt op dezelfde positie als de romp rek. Draai je lichaam in de taille aan de ene kant, om ervoor te zorgen je hoofd volgt door de bocht. Keer terug naar de startpositie en herhaal aan de andere kant. Doen zes tot acht herhalingen aan elke kant.

Terwijl in dezelfde zittende positie, draai je hoofd naar een kant en kijk over je schouder. Houd uw rug recht tegen de stoel met je schouders naar voren. Terug je hoofd in de middelste stand en herhaal aan de andere kant. Doe dit zes tot acht keer aan elke kant.

Zittend maart

Deze oefening is bedoeld voor grotere heup flexibiliteit. Vanuit een zittende positie, raise een knie zo hoog als je kan comfortabel doen. Terug naar de beginpositie en herhaal met het andere been. Herhaal dit zes tot acht keer op elk been.

Calf Stretch

Dit stuk is voor de lagere, rugspieren van het been. Eerst, geconfronteerd met een muur en plaats je beide handpalmen plat op de muur. Leunen tegen de muur te houden en beide armen recht. Buig een been en dichter bij de muur met behoud van dezelfde voet plat op de grond. Verleng het andere been en houdt het licht gebogen. Beide voeten moeten naar voren worden gericht naar de muur. Beweeg langzaam je heupen naar voren terwijl je je onderrug plat, en achter de hiel plat op de vloer. Houd gedurende twee tot drie seconden, dan terug naar de uitgangspositie. Doen zes tot acht herhalingen aan de ene kant voor het herhalen op de andere.

Quadriceps Stretch

Voor stukken ontworpen voor de bovenbeen spieren werken, staan ​​met één kant van uw lichaam ongeveer 12 tot 18 centimeter van de muur. Plaats uw dichtstbijzijnde hand op de muur voor evenwicht, en houd uw arm licht gebogen. Hoog staan, voorkomen dat over leunt en kijk recht vooruit. Begin met het buigen van de knie buiten achter het lichaam, en dezelfde hiel trekken tot de billen. Pak de enkel met dezelfde hand en houd deze voor twee tot drie seconden. Ga langzaam terug de voet naar de startpositie en herhaal zes tot acht keer. Draai naar de tegenovergestelde richting naar andere been herhalen.

Hamstring Stretch

Spieren van de rug van de dij rekken, staan ​​in dezelfde positie als de quadriceps rek. Plaats uw linker hiel op de vloer in de voorkant, terwijl naar voren buigen van de heup, niet de taille. Houd altijd uw schouders en rug recht. Vervolgens duw je heupen terug terwijl het bereiken van naar beneden in de richting van de linker teen met de andere hand. De voet kan ofwel naar boven gericht of plat op de grond, afhankelijk van wat het meest comfortabel. Houd deze positie voor twee tot drie seconden en keer terug naar de beginpositie. Doe dit zes tot acht keer voordat draaien en herhalen op je andere been.