Rekenmachines voor Dieet & Weight Loss

Met tools voor het gewichtsverlies kan het verschil tussen succes en mislukking betekenen. Gewichtsverlies is een wetenschap - je nodig hebt om minder te eten dan u branden bent, maar je moet ook weten hoeveel je eet, hoeveel je branden en hoe je lichaam is aan het veranderen. Rekenmachines voor dieet en gewichtsverlies te helpen je doet dat allemaal. U kunt een aantal gratis middelen voor gewichtsverlies online te vinden.

Eten of Calorie Rekenmachines

Eten en calorie calculators helpen bepalen hoeveel calorieën zijn in het voedsel dat je eet. In sommige gevallen is dit zo eenvoudig als kijken naar de voeding label. Echter, als je het maken van je eigen recepten uit het niets, de dingen zijn niet altijd zo eenvoudig.

Je moet de calorieën van elk ingrediënt toe te voegen, dan delen door het aantal porties het recept creëert. Een calorie calculator zal dit automatisch voor u doen. Sommige online bronnen hebben zelfs een food database die het mogelijk maakt om snel opzoeken van de calorie-tellingen van uw ingrediënten, een stap waarmee u tijd kunt besparen.

Oefening Calculator

Het aantal calorieën dat je verbrandt door middel van oefening beïnvloedt hoeveel gewicht je verliest. Dit is gebaseerd op de grootte van uw lichaam en de intensiteit waarmee u werkt. Oefening calculators helpen te bepalen hoeveel calorieën je in een training verbrand. U voert gewoon hoeveel je weegt, hoe lang je uitgeoefend en met welke snelheid of intensiteit u uitgewerkt.

Een hartslagmeter kan ook berekenen hoeveel calorieën je verbrandt, gebaseerd op hoe snel je hart klopt. In sommige opzichten kan dit nauwkeuriger is dan andere vormen van lichaamsbeweging rekenmachines, omdat het meet nauwkeurig uw intensiteit.

BMI en Lichaamsvet Rekenmachines

Gewichtsverlies is meer dan alleen het getal op de weegschaal. Als u op het verliezen van vet en spier bereiken op hetzelfde moment, kan je niet zien het nummer op de schaal naar beneden gaan, ook al is je lichaam ziet er slanker en je kleren passen beter.

Body mass index of BMI, is een meting die een algemeen idee van je lichaam vet, op basis van uw gewicht en lengte geeft. Het wordt bepaald door uw gewicht in kilo's gedeeld door je lengte in meters. Een BMI calculator zorgt voor de berekeningen voor u.

Lichaamsvet is een andere maatstaf voor uw succes. Het vertegenwoordigt het percentage van je lichaam bestaat uit vet.