Reiki Healing Methoden

"Universele levensenergie" is een vorm van energie die via de handen van een Reiki beoefenaar. Het is ook de betekenis van reiki. In 1922, een christelijke predikant door de naam van Dr Mikao Usui bracht deze eens vergeten de praktijk terug uit de vergetelheid, en het was door het kanaliseren van universele levensenergie in een ontvanger die reiki healing op alle niveaus mogelijk werd gemaakt. Reiki healing methoden verschillen; de methode die wordt gebruikt is afhankelijk van wie, of wat, reiki wordt gebruikt en of de ontvanger van het aanwezig is.

Reiki op Anderen

Reiki wordt meestal uitgevoerd op mensen die willen hun helende capaciteit te verhogen. Wanneer een Reiki beoefenaar beheert reiki aan iemand, ze voor het eerst wast haar handen en plaatst ze op de persoon, of ze houdt haar handen een beetje boven hem. Ze kan haar hand zwaaien over haar cliƫnt "glad" "energieveld," een persoon of aura, en zij kan de energie afdichten aan het einde van een sessie. Reiki symbolen kunnen ook worden opgesteld in de lucht om de effectiviteit van reiki te verhogen. Een Reiki beoefenaar zal doorgaans beginnen bij het hoofd van de persoon die de behandeling en werkt haar weg naar beneden naar de zolen van de voeten. De handen kunnen ook op "energie-centra," het lichaam of chakra's worden geplaatst, om ze te openen en te herstellen in evenwicht.

Afstand Healing

Afstand healing is een methode die kan worden gebruikt om reiki naar iemand die niet aanwezig is geven. Deze methode van reiki wordt soms uitgevoerd met de hulp van een knuffel of een foto van degene die is om reiki te ontvangen. Reiki symbolen worden eerst getekend over de knuffel of foto of ingebeeld een reiki sessie intensiveren. De persoon die de reiki wordt vaak afgebeeld in de geest van de Reiki beoefenaar als gelukkig en gezond.

Reiki op jezelf

Reiki is net zo effectief bij gebruik op jezelf. Deze methode kunt u met eigen ogen zien hoe reiki werkt. Bij het geven van reiki aan jezelf, plaats je handen direct op je lichaam. U zult de energie voelen te gaan in je lichaam uit je handen.

Reiki voor planten en dieren

Planten kunnen met reiki worden behandeld door cupping je handen rond de plant. Drie minuten van reiki is genoeg voor een onvolwassen of zieke plant. Wanneer de plant begint te herstellen, kan de lengte van de reiki-sessie worden verhoogd. Dieren worden behandeld met reiki met behulp van de hands-on en hands-off methode. Een van de twee methoden wordt gekozen op basis van hoe het dier zal reageren. Natuurlijk, als er een kans dat het te behandelen dier kan bijten berokkenen, wordt de afstand healing methode de voorkeur.

Reiki voor de menselijke voeding

Het plaatsen van de handen over voedsel voor 2 tot 3 minuten kan de nutritionele kwaliteit te verbeteren.