Redenen waarom u kunt niet zwanger te raken

De redenen van een vrouw kan niet zwanger zijn gevorderde leeftijd, lage mannelijke zaadcellen, hormonale vruchtbaarheid problemen, leefstijl, stress en bepaalde seksuele posities.

Gevorderde leeftijd

Hoe ouder de vrouw, hoe kleiner de kans dat ze is zwanger te raken. Vruchtbaarheid bij vrouwen daalt na de leeftijd van 30. Gevorderde leeftijd bij mannen creëert ook de vruchtbaarheid kwesties. Vruchtbaarheid bij mannen daalt na de leeftijd van 40.

Low Man zaadcellen

Lage mannelijke zaadcellen vermindert de kans op zwangerschap. Een huis vruchtbaarheid test kan bepalen of het aantal zaadcellen is een probleem.

Hormonale Vruchtbaarheid Concerns

Polycysteuze eierstokken, onder of overactieve schildklier, of progesteron tekort kan problemen opleveren in het bedenken. Indien zwangerschap optreedt, kan de hormonale onevenwichtigheden miskramen veroorzaken.

Lifestyle Keuzes en Stress

Alcoholgebruik, roken, inname van cafeïne, drugsgebruik en slechte eetgewoonten hinderen conceptie. Stress terwijl het proberen om zwanger te worden kan een zwangerschap te voorkomen.

Bepaalde seksuele posities

Geslachtsgemeenschap tijdens het staan, geslachtsgemeenschap terwijl het zitten en seksuele omgang met de vrouw op de top zijn seksuele posities een paar moet vermijden wanneer het proberen om zwanger te raken.