Redenen voor het gebruik van paraffine op de handen

Redenen voor het gebruik van paraffine op de handen

Massief, eerder doorschijnend paraffine is commercieel gebruikt voor items, variërend van kaarsen om voedsel conserveringsmiddelen en vulstoffen aan elektrische isolatie. Paraffine is ook ontdekt heilzaam stof als het gaat om welzijn. Sommige soorten zijn onverteerbaar en zelfs giftig wanneer gegeten, maar medische of cosmetische kwaliteit paraffine wordt gebruikt als therapie voor verschillende aandoeningen, in het bijzonder voor die waarbij de handen.

Fysiotherapie

Paraffine therapie wordt gebruikt voor de behandeling van gewrichten en spieren pijn geassocieerd met herstel. De accumulerende eigenschappen zijn nuttig wanneer een verbeterde doorbloeding van de handen is het doel. Therapie bestaat uit het onderdompelen van de hand in gesmolten paraffine en vervolgens het verwijderen van de kant van de gesmolten pool. De was bedekt de hand en levert een langdurige warmte die de bloedvaten in de hand bevordert en versnelt de genezing.

Body Heat

Houden appendages warm is een van de sleutels tot comfortabel verblijft in koude temperaturen, aangezien warmte snel het verder het lichaamsdeel is van de kern. Handschoenen niet zo goed voor dit als paraffine werkt. De warmtewerende eigenschappen van paraffine zijn nuttig wanneer het proberen om je handen warm in koude temperaturen.

Arthritis Relief

Het ongemak van artritis in de handen en vingers kan worden verlicht met het gebruik van paraffine. Veel op dezelfde wijze crèmes en zalven die warmte sensaties worden gebruikt voor artritis, paraffinewas verhit de pijnlijke gewricht en leidt de artritis lijder aan de pijn bij artritis met andere, meer comfortabel gevoel.

Muscle Relaxation

Wanneer handen zijn stijf, soms een beetje warmte kan uitbreiden en draai de spieren in de vingers. Paraffine therapie is een eenvoudige manier om een ​​gelijkmatige hoeveelheid te warmen stijve spieren en gewrichten en maakt een betere bewegingsbereik in handen.

Cosmetische doeleinden

Paraffine heeft hydraterende en vocht vasthouden mogelijkheden, waardoor het een populair ingrediënt voor crèmes en lotions. Door zelf, een paraffine handbad kan vacht en beschermen de huid op de handen, het effenen weg ruwe nagelriemen en droge plekken, zoals het een goede film, zelfs na de droge wax werd losgetrokken uit de handen laat. Het kan nuttig bescherming voor de handen vooral wanneer ze voortdurend blootgesteld aan koude, droog weer, die kunnen irriteren of schuren huid.