Redenen voor een positieve Tuberculose Huid Test

Redenen voor een positieve Tuberculose Huid Test

Redenen voor een positieve tuberculose huidtest kan variëren van daadwerkelijk met de ziekte om gewoon met een tbc-vaccin in uw systeem. Juiste tests moeten worden gedaan om te bepalen wat de oorzaak is en of behandeling nodig is.

Identificatie

Tijdens een TB huidtest een kleine hoeveelheid van PPD-tuberculine wordt geïnjecteerd. Wanneer een bepaalde hoeveelheid zwelling of harde rode bult plaatsvindt binnen 2-3 dagen kon geven dat positief voor tuberculose getest.

Valse positieven

Andere soorten bacteriën in het lichaam kan leiden tot een positieve huid TB test. Ook een recent toegediend TB-vaccin bacillus Calmette-Guerin (BCG) kan ook leiden tot een vals positief.

Follow-Up

Na een positieve huidtest, regels bloed werkzaamheden een vals positief en meet het lichaam van de exacte aanleiding van de bacteriën die tuberculose veroorzaakt. Als nog steeds positief, andere tests, zoals thoraxfoto's en culturen bieden informatie om nauwkeurige resultaten te ontvangen.

Latent Verzen Actief

Latente tuberculose betekent dat het gelegen is in het systeem, maar doet niets. Gedurende deze tijd zal je niet ziek voelen of zijn besmettelijk. Echter, zodra het actief wordt zal het systeem beschadigen en word besmettelijk.

Behandeling

Drugs en geneesmiddelen moeten tuberculose te behandelen en variëren in type en de lengte afhankelijk van het stadium van de ziekte.