Redenen voor een leverenzym Elevation

De lever, het grootste orgaan in het lichaam, heeft meerdere belangrijke taken die het lichaam functie helpen de juiste wijze. Verschillende taken van de lever zijn de Turning voedsel in energie en het verwijderen van alcohol en giftige stoffen uit het bloed. Gal in de lever, ondersteunt het verteringsproces. Een leverenzymen elevatie geeft aan dat een persoon lijdt aan een leverziekte. Artsen voeren routine laboratorium bloedonderzoek om te bepalen of de leverenzymen van een patiënt uit balans zijn.

Fatty Liver

Een van de redenen voor een leverenzym elevatie is leververvetting. De American Liver Foundation zegt dat vette leverziekte wordt veroorzaakt door een overmatige hoeveelheid vet in levercellen, waardoor leverontsteking. Mensen met overgewicht of lijden aan chronische aandoeningen zoals diabetes hebben vaak vette levers. Artsen diagnosticeren vette levers door het uitvoeren van routine bloedonderzoek en het doen van echo of een MRI om de conditie van de lever te controleren.

Herbal toxiciteit

Herbal remedies zijn populair als natuurlijke geneeswijzen voor de gezondheid voorwaarden worden, ofwel als een alternatief voor de westerse geneeskunde of in combinatie met de standaard medische behandelingen. Echter, kruiden toxiciteit leidt tot een leverenzym hoogte. De Acupuncture.com website zegt onderzoek toont aan dat mensen die kruiden behandelingen te lijden schade aan de lever. Op de website staat dat de lever biopten toonden hoge niveaus van leverenzymen bij mensen met kruiden toxiciteit.

Inspannende lichaamsbeweging

De American Academy of Family Physicians stelt dat veel mensen last van de oefening geïnduceerde leverenzymen hoogte. AAFP zegt dat deze verhogingen worden veroorzaakt door zware inspanning aan te geven dat de spier schade is ontstaan. Deze reden voor leverenzymen elevatie moeilijk te detecteren omdat er geen andere symptomen werken samen met de resultaten van AST leverenzymen bloedonderzoek. AAFP zegt artsen kijken voor creatine kinase en andere spier-markers om de oefening geïnduceerde leverenzymen hoogte bevestigen.

Alcoholmisbruik

Jaren van alcoholmisbruik is een andere reden voor een leverenzym hoogte, waardoor levercirrose. De Amerikaanse National Library of Medicine stelt dat binge drinken leidt tot alcoholische hepatitis acute, toenemend in ernst met het verstrijken van de tijd. De lever niet meer absorbeert en verteert alcohol geconsumeerd vanwege schade aan de lever. De enige manier om schade aan de lever te verminderen is om te stoppen met drinken.

Congestief hartfalen

De Amerikaanse National Library of Medicine stelt dat een leverenzym elevatie geeft aan congestief hartfalen. Deze levensbedreigende aandoening treedt op omdat het hart niet voldoende hoeveelheden bloed kan pompen naar de rest van het lichaam. Congestief hartfalen ontwikkelt na verloop van tijd of lijkt plotseling. Verhoogde leverenzymen gebeuren omdat bloed steunt in de lever, waardoor het vermogen om goed te functioneren. Artsen behandeling van deze aandoening door het plaatsen van patiënten op het hart medicatie, het creëren van een zoutarm dieet en lifestyle management plan, en controle van patiënten om de drie tot zes maanden.