Redenen voor een gebrek aan energie

Als je het gevoel van een gebrek aan energie, is het beter om te weten de exacte reden voor het, in plaats van gewoon pop pillen of giet koffie in uw mond. Behalve dat het een gevaar voor de gezondheid, kan een gebrek aan energie ook problemen in onze professionele en persoonlijke leven veroorzaken. Om elke vorm van therapie te ondergaan, is het belangrijk voor ons om de oorzaak van het gebrek aan energie, die kan variëren van slapeloosheid tot slechte voeding of zelfs hormonale onbalans weten.

Betekenis

Er zijn vele redenen voor een gebrek aan energie of vermoeidheid. Vermoeidheid is niet een ziekte of een ziekte en het is zeker niet iets dat gebeurt in een enkele dag. De meeste mensen die naar artsen met klachten over een gebrek aan energie of vermoeidheid wordt geadviseerd goede rust, goede voeding en lichamelijke activiteit in plaats van enige medicatie. Dit is genoeg om de meeste van hen weer op de rails te krijgen binnen een korte tijd.

Misvattingen

Vermoeidheid kan iedereen op elke leeftijd, hoewel de veel voorkomende misvatting is dat het meestal van invloed op de ouderen en vrouwen. Gebrek aan lichaamsbeweging kan ook een gebrek aan energie. Men zou kunnen denken dat het werken op kantoor of thuis is lichamelijke activiteit, maar is het niet. Lichamelijke activiteit omvat niet het besturen van een voertuig of zittend op een stoel de hele dag lang. Voor de energie in je lichaam worden geproduceerd die u nodig hebt om het te verplaatsen in alle richtingen en dat is wat oefening zal je doen.

De Feiten

Een reden voor het gebrek aan energie gebrek aan slaap. Voor een vrouw, kan hormonale onbalans en de menopauze een factor zijn. Hormonale disbalans veroorzaakt nachtelijk zweten en opvliegers, die op zijn beurt rusteloosheid en een gebrek aan slaap veroorzaken. Het beïnvloedt ook de goede werking van bepaalde klieren zoals de schildklier en pancreas, die direct of indirect verband houden met de energieniveaus in het lichaam. Onjuiste slaappatroon kan ook vermoeidheid veroorzaken. De hele nacht feesten, het eten van een zware maaltijd vlak voor het slapen gaan en verhoogde stress en spanning niveaus slaapapneu kan veroorzaken.
Stress is een belangrijke reden voor het gebrek aan energie. Onze huidige levensstijl herbergt spanning en verhoogt stress. Over een periode van tijd spanning opbouwt en neemt afstand van je energie. Onvoldoende hoeveelheden adrenaline hormonen die helpen verlichten van stress in het lichaam toe te voegen aan de aandoening.
Verkeerde voeding is een andere reden voor het gebrek aan energie. Ons lichaam heeft behoefte aan een complete voeding om goed te functioneren. Het moet voldoende vitaminen, mineralen, koolhydraten, eiwitten en zelfs vet. Veel mensen een dieet te beginnen zonder te weten de basis van een complete voedingswaarde maaltijd. Een laag vetgehalte hoog koolhydraten dieet kan je een plotselinge salvo van energie. Als het dieet plan blijft en het ontbreken van vet begint gevolgen heeft voor uw lichaam, zult u saai en moe de hele tijd voelen.

Waarschuwing

Wanneer weet u dat u last heeft van vermoeidheid? Hebt u last van een gebrek aan energie wanneer je moe na te hebben gewerkt voor meer dan acht uur continu voelen? Ons lichaam heeft rust en levensmiddelen regelmatig om de verloren energie terug te krijgen en het heeft verschillende manieren van het tonen van ons inefficiënties. Zich zwak, moe, uitgeput de hele tijd, zwak en het gevoel alsof je flauwvalt, vertigo, duizeligheid en hartkloppingen zijn allemaal tekenen van een gebrek aan energie.

Preventie / Solution

Kijk eens kritisch naar wat je eet. U hoeft niet om te overleven alleen op groenten of "gezond voedsel." Zorg ervoor dat u het leveren van uw lichaam met alle essentiële functies, inclusief aanbevolen hoeveelheden vet. Zorg ervoor dat je een levensstijl die lichamelijke activiteit zoals wandelen omvat, het spelen te houden, zwemmen of gewoon sportschool of grondoefeningen. Geef je lichaam voldoende rust, een minimum van acht uur slaap per dag te helpen bij het terug te verdienen zijn verloren energie. Ons lichaam is in staat om het genereren van zijn eigen energie met de juiste hoeveelheid rust, voeding en lichamelijke activiteit .