Redenen voor Birth Control Failure

Redenen voor Birth Control Failure

De American Pregnancy Association schat dat anticonceptie wordt gebruikt in 53 procent van alle ongeplande zwangerschappen. Deze verrassende statistiek wijst de droevige waarheid, hoewel vele vormen van anticonceptie volgens conclusie zeer effectief te zijn, dat bij normaal gebruik falen mogelijk en in sommige gevallen zelfs waarschijnlijk. Om het meeste uit uw anticonceptie te krijgen, overweeg dan het gebruik van meerdere opties tegelijk en zich bewust zijn van de redenen dat je je favoriete anticonceptie kan falen.

Barrier Methode

Barrière methoden van anticonceptie onder meer condooms, zaaddodende middelen, cervicale caps en membranen. Zij werken door te voorkomen dat sperma van het invoeren van de cervix en zodat het sperma ontmoeten ei. Barrière methoden van anticonceptie mislukt voornamelijk te wijten aan verkeerd gebruik. Wanneer een van deze soorten anticonceptie onjuist geplaatst ze de neiging te glijden waardoor sperma door. Af en toe zal een defecte condoom of het middenrif breken, wat tot falen.

Hormonale methoden

Hormonale patches, ringen, pillen en injecties worden allemaal gebruikt om zwangerschap te voorkomen door het voorkomen van de eisprong. Hormonale anticonceptie kan falen om een ​​aantal redenen. Antibiotica zal het verminderen van de invloed van anticonceptie terwijl lage doses als gevolg van gewichtstoename of het niet om over te schakelen naar een hogere dosis na de borstvoeding kan ook leiden tot zwangerschap. Echter, de meest voorkomende reden voor hormonale anticonceptie falen is verkeerd. Soms is een ring of pleister zal misplaatst zijn. Af en toe een sessie van behandelingen wordt gemist. Andere keren de vrouwen niet aan de voorgestelde hoeveelheid tijd wachten na het krijgen van de anticonceptie voor de seks.

Natural Family Planning

Natuurlijke gezinsplanning, ook wel aangeduid als het ritme methode, gaat volgen en in kaart brengen van een vrouw piek vruchtbaarheid en zich te onthouden van seks op piekdagen. Deze werkwijze faalt om verschillende redenen. Vaak de oorzaak is door een verandering in cyclus van een ongeluk in kaart brengen van de vrouw. Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services storing kan ook optreden als gevolg van het feit dat sperma levensvatbaar kan blijven voor een geschatte vijf dagen in het lichaam van een vrouw, maar de meeste vrouwen slechts onthouden voor een of twee dagen voor de eisprong.

Spiraaltjes

Spiraaltjes (IUD) behoren tot de meest betrouwbare vorm van anticonceptie. Ze werken als een combinatie van een barrièremiddel en hormonale wijze fysiek zodat het sperma ontmoeten een ei en vrijgeven van een lage hoeveelheid hormonen. Toch kan een spiraaltje verplaatst in de baarmoeder worden of wellicht niet goed geplaatst. Niet alleen kan dit leiden tot de zwangerschap, maar het leidt vaak tot complicaties. Buitenbaarmoederlijke zwangerschap, aangeboren afwijkingen en miskramen behoren tot de meest ernstige bedreigingen.

Sterilisatie

Afgezien van onthouding, is permanente sterilisatie door de Food and Drug Administration beschouwd als de beste manier om zwangerschap te voorkomen. Minder dan één vrouw op de 100 zal zwanger worden elk jaar als een van beide partners wordt gesteriliseerd. Typisch sterilisatie mislukt omdat mannen geen gebruik maken van een alternatieve vorm van anticonceptie, zoals geadviseerd, kort na de operatie. Soms sterilisatie mislukt omdat de eileiders of vas deferens weer vast, waardoor vruchtbaarheid.