Red Marine Algae voor virale infecties

Red Marine Algae voor virale infecties

De Chinese cultuur heeft de voedings-en geneeskrachtige voordelen van rode algen gekend voor duizenden jaren. Rode algen wordt vaak gebruikt als een natuurlijke immuunsysteem booster en is verkrijgbaar bij de meeste natuurvoedingswinkels. De moderne geneeskunde is zojuist ontdekken hoe rode algen kunnen worden gebruikt voor het behandelen en voorkomen vele soorten ziekten, waaronder verschillende soorten virusinfecties.

Geschiedenis

Sinds 600 voor Christus, hebben de Chinese marine rode algen opgenomen in hun dieet voor zijn voedingswaarde en medicinale voordelen. De Chinese mening dat rode algen verbetert de stroom van Qi energie in het lichaam resulteert in een gevoel van welzijn en een betere energie. Qi (spreek uit "chi") wordt gedefinieerd als adem of lucht.

Moderne Kennis

Moderne wetenschappers en onderzoekers hebben de medicinale voordelen van rode algen bekend en onlangs zijn anti-virale potentieel ontdekt. Momenteel, wetenschappers zijn zich ervan bewust dat met regelmatige inname rode algen kunnen het immuunsysteem tegen virale infecties te stimuleren en te behandelen een veelheid van andere ziekten, zoals steenpuisten, urineweginfecties, astma, struma, en maagproblemen.

Wetenschappelijke bevindingen

Recente wetenschappelijke studies naar de effecten van rode algen als een anti-viraal zijn onthullend. Klinische studies uitgevoerd door de Universiteit van British Columbia meldt de antivirale activiteit van rode algen tegen het herpes simplex virus positief, wat betekent dat het effectief is bij de behandeling van het virus. De American Society for Microbiology stelt dat twee soorten van rode algen de replicatie van het herpes simplex virus hebben geremd.

Additionl Antivirale Potentiƫle

Er zijn veel andere schadelijk voor de mens die rode alg succesvol is geweest in de strijd naast herpes simplex I (koortslip) en II (genitale herpes) virussen. Rode algen is effectief tegen seksueel overdraagbare aandoeningen zoals Human Immune Deficiency (HIV) en het Human Papillovirus (HPV), dat genitale wratten veroorzaakt. Bovendien wetenschappers ontdekken hoe effectief rode algen tegen de virale infectie Candida, die wordt geassocieerd met chronische schimmelinfecties bij vrouwen.

Hoe Rode Algen Works

Rode algen is gemeld om de effectiviteit van moderne synthetische antivirale middelen zoals Acyclovir wedijveren. De voordelen van rode algen komen uit de natuurlijke werkzame stof van carragenen, die lid zijn van de familie van gesulfateerde polysacchariden zijn. Polysacchariden stimuleren de productie van interferonen die werken als natuurlijke anti-viraal middel en verbetert de activiteit van T-cellen en B-cellen die met virus geĆÆnfecteerde cellen vernietigen in het lichaam.

Waarschuwingen

Rode algen kunnen worden gekocht zonder recept van een arts en kan worden gebruikt als een natuurlijke virale preventieve en immuunsysteem booster. Echter, homeopathische middelen voor de behandeling van bestaande virussen moet alleen gebruikt worden als je een arts hebt geraadpleegd en hebben volledige kennis van wat voor soort virus die u wilt behandelen met rode algen therapie.