Red Marine Algae Effect op Herpes

Red Marine Algae Effect op Herpes

Herpes is een virale infectie die meestal veroorzaakt pijnlijke zweren en blaren en kunnen bestaan ​​uit terugkerende aanvallen. Het herpes simplex virus van invloed op de slijmvliezen en veroorzaakt pijnlijke blaren rond de mond informeel bekend als herpes, maar het kan ook van invloed op de genitaliën. De herpes zoster-virus veroorzaakt waterpokken en de pijnlijke aandoening die bekend staat als gordelroos. Er is geen gecontroleerde behandeling voor herpes, maar rapporten suggereren dat bepaalde rode mariene algen effectief bij de behandeling van het virus zijn.

Herpes Simplex

Herpes simplex is een besmettelijk virus dat door nauw contact, zoals bij kussen (in het geval van orale herpes) of seksueel contact (bij genitale herpes) wordt verspreid van persoon tot persoon. Symptomen zijn onder meer pijnlijke zweren en blaren op de slijmvliezen, die gepaard kan gaan met gevoelens van algemene slechte gezondheid. Het virus kan inactief zijn gedurende jaren voor met symptomen, maar de eerste aanval is meestal het ergste, aangezien het lichaam ontwikkelt sommige antilichamen tijdens de eerste flare-up. Latere aanvallen zijn meestal minder ernstig.

Herpes zoster

Het herpes simplex virus kan worden verspreid, zelfs door personen die geen symptomen, aangezien het virus kan vermenigvuldigen in lichaamsvloeistoffen. Persistentie van het herpes virus wordt ook gezien in het herpes zoster virus dat waterpokken en gordelroos veroorzaakt, die zich ontwikkelt bij mensen die al waterpokken hebben gehad. De herpes zoster-virus blijft in het lichaam en blijft meestal slapende na een aanval van waterpokken. Maar zodra de immuniteit van een individu in het gedrang komt het virus kunnen reactiveren en manifesteren als gordelroos.

Antivirale

Onderzoek heeft aangetoond dat bepaalde soorten van mariene algen effectief bij de behandeling van herpes zoster en simplex kan worden. Talrijke wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat bepaalde soorten rode algen extracten vertonen, onder laboratoriumomstandigheden, verschillende antivirale eigenschappen en kunnen de ontwikkeling van de herpes simplex en zoster virussen remmen. De antivirale eigenschappen van verschillende soorten algen worden ook onderzocht om te bepalen of ze effectief zijn in de behandeling van HIV / AIDS.

Red Marine Algae Species

Rode mariene algen wordt vaak verkocht en aangehaald als een remedie voor herpes. Er zijn ongeveer 4000 soorten rood mariene algen, en zij worden vaak verkocht zonder differentiatie. Ze hebben niet allemaal dezelfde antivirale eigenschappen, en er is geen duidelijke richtlijnen over hoe dergelijke supplementen moeten worden genomen. Natuurlijke gezondheid practitioner Linda Pagina zegt de Dumontiaceae, Gigartina, Dilwyn en Nothogenia rassen van rode algen zijn effectief tegen herpes en moet van gerenommeerde leveranciers worden gezocht.

Immuniteitsverhogende Kwaliteiten

Sommige soorten rode mariene algen zijn bekend antivirale eigenschappen bezitten en kunnen nuttig zijn bij de behandeling van herpes en gordelroos zijn. Echter, vaak producten verkocht als "rode mariene algen" niet noodzakelijkerwijs bevatten de antivirale eigenschappen die nodig zijn om het virus te bestrijden.