Recovery Van Spinal Injury

Recovery Van Spinal Injury

Spinal schade is een gevolg van de ontwrichting of breuk aan de wervels. Een rugletsel tranen meestal in het ruggenmerg weefsel of drukt op de zenuwen in de wervelkolom. Als u een volledige of ernstig letsel, zal u worden verlamd. De meeste mensen met een dwarslaesie zal altijd enige afname in het gevoel. Het duurt een lange tijd om te herstellen van een dwarslaesie, maar onmiddellijke behandeling kan hersteltijd te verminderen. De meeste behandeling omvat fysiotherapie en medicijnen.

Medicatie

Medicijnen worden gegeven aan personen die lijden aan een dwarslaesie om spierspasmen te beheersen en pijn te verlichten. Medicijnen worden ook gebruikt om zwelling te voorkomen. Als de zwelling niet wordt gecontroleerd, kan het verder naar beneden drukken op de rug waardoor verdere schade. Corticosteroïden, met name dexamethason of methylprednison zijn de medicijnen die het meest worden voorgeschreven om de zwelling te verminderen. Verdovende middelen, zoals Demerol, Codeine en Darvocett, worden vaak voorgeschreven voor pijn.

Tractie of Surgery

Na een dwarslaesie mag u in tractie te worden geplaatst. Wanneer u in tractie u in metalen beugels geplaatst om te voorkomen dat u het bewegen van je wervelkolom. Dit stabiliseert de schade en voorkomt dat u uzelf verder te verwonden. Een kraag kan ook worden gebruikt afhankelijk van de soort letsel. Sommige gevallen kan een spoedoperatie nodig om compressie van het ruggenmerg of de botfragmenten te verlichten.

Fysiotherapie

Zodra de schade is vastgesteld en behandeld, is fysiotherapie nodig om te helpen herwinnen spierkracht. Het kan zijn dat de fijne motoriek en hoe opnieuw leren om dag-tot-dag taken, zoals het lopen uit te voeren, koppelverkoop uw schoenen of staan ​​vanuit een zittende positie. Medische hulpmiddelen, zoals wandelaars of rolstoelen, kan nodig zijn om uw gewicht te ondersteunen totdat je volledig herstellen van uw letsel. Personen die verlamd zijn geraakt als gevolg van letsel aan de wervelkolom kan nooit volledig terugkrijgen gevoel, zelfs na de revalidatie.