Recovery Van Borstkanker

Recovery Van Borstkanker

Borstkanker verandert het leven van een vrouw en het leven van iedereen in de buurt van haar. Leven met borstkanker kan zeer moeilijk te hanteren. Vrouwen die leven met borstkanker maken over de zorg voor hun gezin, hun baan behouden en het doen van de dingen die ze normaal doen elke dag. Ze zijn ook erg bezorgd over de tests, behandelingen en rekeningen, die worden geassocieerd met borstkanker. Herstel van borstkanker is voor iedereen verschillend.

Behandeling wordt Aftappen

Chirurgie, chemotherapie behandelingen en de medicijnen die u neemt om de kanker te behandelen zijn fysiek en emotioneel uitputtend. Misschien vindt u dat u zijn uitgeput, en veel van je wakende uren zal worden gevuld met de stress van het omgaan met deze ziekte. U vindt het misschien moeilijk om te praten over uw prive-gevoelens met betrekking tot uw borstkanker en het leven na de diagnose.

Ondersteuning

Het is heel belangrijk om iemand met wie u kunt uw meest intense angsten te bespreken vinden. Het is een goed idee om te maken met een maatschappelijk werker of een lid van de geestelijkheid om te praten over je gevoelens en bespreek uw zorgen. Kunnen zij in staat om u een aantal goede middelen te geven voor hulp bij uw herstel, zoals financiƫle steun, vervoer, emotionele steun, of zelfs de thuiszorg.

Oefening

Uitoefenen is onderdeel van het herstelproces. Een vrouw die een operatie heeft ondergaan als behandeling voor haar kanker zal hebben om haar arm en schouder te oefenen om beweging en kracht in deze gebieden te herwinnen. Uitoefening zal de hoeveelheid pijn en stijfheid verminderen haar nek en rug. Afhankelijk van uw behandeling, kan de arts adviseren speciale oefeningen wanneer de vrouw is klaar. Uitoefening wordt meestal gestart binnen een dag of twee van de operatie met de hulp van een fysiotherapeut. Overwerk, zult u meer actief.

Regelmatige check-ups

Het is van essentieel belang om uw arts te zien voor regelmatige controles bij het herstellen van borstkanker. Zelfs als de kanker volledig was verwijderd, soms terugkeert na de behandeling. Uw arts zal controleren uw herstellen en te controleren om ervoor te zorgen het is niet teruggekeerd. Follow-ups vaak zal optreden tijdens het herstellen van borstkanker.

Meld ongewone symptomen

Als u pijn, verlies van eetlust of gewichtsverlies, veranderingen in je menstruele cyclus, bloeden, of wazig zien, neem dan contact op met uw arts. Je moet hoofdpijn, duizeligheid, kortademigheid, rugpijn, of problemen met de spijsvertering die ongebruikelijk lijken te melden. U moet eventuele veranderingen in het gebied dat direct werd behandeld melden.