Rechten van Hospice Patiënten

Rechten van Hospice Patiënten

In de Verenigde Staten, elke patiënt heeft rechten - of ze nieuw zijn geboren of op het einde van hun dagen. Elke staat heeft wetten die de rechten en veel patiënten ', waaronder Californië, bevat bijzondere voorschriften te verduidelijken hoe deze rechten uit te breiden en gelden voor hospice patiënten. Medicare neemt hospice rechten van de patiënt nog een stap verder en geeft hen de federale erkenning - het verplicht stellen dat patiënten die end-of-life behandeling hebben dezelfde en soms meer rechten dan staten. Ongeacht welk niveau van de overheid hen ondersteunt, worden hospice patiënt rechten ontworpen om de waardigheid en de keuze te bevorderen.

Recht op deelname

Patiënten hebben het recht om beslissingen te nemen en deel te nemen bij het kiezen van het verloop van hun behandeling. Medische dienstverleners hebben de verplichting om de patiënt te informeren over mogelijkheden van de patiënt met inbegrip van wat ze inhouden en de vertakkingen van elke keuze op de hoogte. Providers kunnen hun aanbevelingen te doen, maar de patiënt heeft de ultieme autoriteit en heeft het recht om alles en nog wat over zijn zorg weten.

Recht om te weigeren

Ondanks levensbedreigende of de pijnlijke gevolgen van het niet ontvangen van de behandeling bij patiënten hebben het recht om te weigeren. Terwijl artsen en verpleegkundigen hebben doorgaans een verplichting om het leven, in het geval van hospice behandeling clinici worden vrijgelaten uit hun ethische verplichting indien de zorg voor de patiënt weigert. Ook familieleden en wensen zelfs echtgenoten niet de rechten van de patiënt te vervangen, tenzij de patiënt volmacht heeft gegeven en is niet in staat om beslissingen te nemen over haar zorg geacht.

Pijnbestrijding

Helaas, terminale ziekte komt meestal met enorme pijn. Patiënten hebben het recht op pijnbestrijding - namelijk medicatie. Medicare regels zijn heel duidelijk dat patiënten het recht hebben om, ongeacht hoeveelheid medicatie die nodig is om hun pijn adequaat te behandelen.

Keuze van de arts

Aan het einde van het leven, de patiënten hebben het recht om hun eigen arts te kiezen. Hospice diensten hebben niet het recht hebben om hun favoriete artsen opdringen van een patiënt. Natuurlijk, voor Medicare patiënten de arts een Medicare deelnemende provider.