Reacties op Olive Leaf Extract

Reacties op Olive Leaf Extract

Olive blad is gebruikt als een geneesmiddel sinds minstens 3500 voor Christus Oorspronkelijk geteeld op het eiland Kreta, werd het meest gebruikt om wonden schoon te maken. Volgens de Memorial Sloan Kettering Cancer Center, heeft laboratoriumtests vond bezit antioxiderende eigenschappen en antimicrobiƫle eigenschappen, waardoor het potentieel bruikbaar tegen een verscheidenheid van infecties. Het heeft ook aangetoond cholesterol, bloeddruk en bloedsuiker verlagende eigenschappen. Op basis van het huidige onderzoek vanaf 2011, heeft dit kruid lijkt geen grote gezondheidsrisico's, maar het is niet zo uitgebreid onderzocht als andere natuurlijke behandelingen, wat betekent dat het kan gevaren nog niet ontdekt hebben.

Allergische reacties

De aanwezigheid van bepaalde symptomen na het starten van olijfblad extract kan een allergische reactie geven. Als je jeuk, zwellingen, huiduitslag, ademhalingsproblemen, problemen met slikken of andere ongebruikelijke symptomen opmerkt, stop dan onmiddellijk met het gebruik.

Medicatie Interacties

Volgens Drugs.com, een website die informatie uit verschillende medische databases verzamelt, geen bekende interacties tussen geneesmiddelen bestaan. Vanwege de mogelijkheid tot cholesterol, bloeddruk en bloedsuiker te verlagen, met olijfblad tegelijk als medicijnen voor deze doeleinden problematisch blijken. Als u interesse heeft in het gebruik van kruiden of andere natuurlijke supplementen om gezondheidsproblemen te beheren, kunt u dosisaanpassingen nodig voor uw recept medicijnen en moet je alleen deze veranderingen onder toezicht van uw arts te maken.

Andere Bezorgdheid over veiligheid

Veiligheidsprofiel voor gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding is niet vastgesteld, zodat je gebruik in deze beide gevallen moet vermijden. Met behulp van olijfblad extract lijkt geen enkel risico op toxiciteit opleveren. Geen contra-indicaties - omstandigheden waar je niet olijfblad zou moeten gebruiken - zijn vastgesteld. Zoals vermeld, gebruiken tegelijkertijd bepaalde medicijnen tot problemen kunnen leiden in theorie.

Doseren

Omdat olijfblad is niet zo grondig bestudeerd voor de behandeling van bepaalde voorwaarden, geen standaard aanbevolen dosering bestaat. Het innemen van te veel zou kunnen veroorzaken negatieve reacties. Een vergelijkende studie olijfbladextracten een gemeenschappelijke bloeddruk medicatie, verschijnt in het februari 2011 nummer van "Phytomedicine," gebruikt een dosering van 500 mg tweemaal daags. Als u interesse heeft in het gebruik van olijfblad extract voor enig doel, overweeg overleg met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg goed thuis in de kruidengeneeskunde, zoals een natuurgeneeskundige arts, voor begeleiding.