Raw Food Diet Cure Candida

Veel mensen kunnen last hebben van candida, maar zelfs niet van bewust zijn. Candida is een gist die leeft in het lichaam, wordt verantwoordelijk geacht voor veel chronische ziekten zijn. Het behandelen en genezen van candida is noodzakelijk voor ultieme gezondheid in het lichaam, maar veel mainstream artsen niet genoeg van weten en meestal voorschrijven medicijnen voorschrijven om de symptomen in plaats van de candida zelf te behandelen.

Wat het is

Candida is een natuurlijk voorkomende gist in het darmkanaal, mond, keel en geslachtsorganen. Normaal gesproken gist leeft in harmonie met andere micro-organismen in het lichaam en is niets te betrokken, tenzij het bacteriële evenwicht verstoord veroorzaakt een overmatige groei van gist die vervolgens neemt het gezonde microorganismen. Wanneer dit gebeurt, kan de gist zijn weg in de bloedbaan en voer andere organen van het lichaam die een groot aantal ziekten, syndromen voorwaarden kunnen veroorzaken.

Symptomen

Enkele van de meest voorkomende symptomen van candida zijn: winderigheid, constipatie en diarree; hoofdpijn, meestal migraine; overmatige vermoeidheid; hunkeren naar voor snoepjes; angst, stemmingswisselingen en slecht geheugen; hyperactiviteit; huidaandoeningen zoals acné en eczeem; sinus ontsteking; premenstrueel syndroom; verminderd libido; en spierzwakte.

Raw Food Dieet

Gist gedijt op suiker en dus een dieet dat bestaat uit verwerkte voedingsmiddelen, junkfood en levensmiddelen gemaakt met witte bloem en suiker zal een overmatige groei van candida veroorzaken. Een van de beste manieren om te behandelen en te genezen candida is met een raw food dieet dat het lichaam kan leveren met benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen om het immuunsysteem te versterken en letterlijk verhongeren de gist.

Een raw food dieet betekent letterlijk dat er geen koken is betrokken en voedingsmiddelen worden geconsumeerd in hun meest natuurlijke staat. Men denkt dat gekookt en verwerkte voedingsmiddelen zijn verstoken van veel voedingsstoffen en zijn niet goed door het lichaam. Bij de eerste uitvoering van een raw food dieet kan het nodig zijn om niet helemaal rauw gaan in het begin totdat je wennen aan deze vorm van eten, omdat het ontmoedigend en makkelijker om sneller op te geven kan zijn. Sommige mensen vinden het leuk om te gaan over 75% ruwe wanneer ze beginnen, geleidelijk aan het eten helemaal rauw. Zoals bij elk dieet is het belangrijk om uw zorgverzekeraar eerst overleg.

Laten we eens kijken naar wat te eten op een raw food dieet:

Veel verse groenten en fruit, bij voorkeur biologisch indien mogelijk; eet een grote verscheidenheid van kleuren van de regenboog zodat u krijgt diverse vitaminen en mineralen. Het maken van sap is een andere manier om verse producten op te nemen in het dieet. Een gezonde sap bestaat uit het toevoegen van 1 teentje knoflook, een handvol spinazie en rauwe peterselie om uw verse groenten en fruit - dit mengsel helpt om gist te bestrijden.

Zuivel producten die niet zijn gepasteuriseerd en gehomogeniseerd. Rauwe melk en producten op basis van rauwe melk, zoals kefir, boter en kaas zijn niet verwarmd tot een hoge mate, en ze vernietigen goede bacteriën en voedingsstoffen, en zijn vaak makkelijker voor de spijsvertering te assimileren.

Gezonde vetten die koudgeperste zijn geweest zoals extra vergine olijfolie, notenolie, sesamolie, lijnzaadolie en extra vierge kokosolie. Andere gezonde vetten bevatten rauwe noten en zaden en avocado's.

Gefermenteerde levensmiddelen die zijn voorbereid met verwarming zijn goed voor de spijsvertering en houden de alkaline / zuur-verhouding in het lichaam in evenwicht, die helpt om de gist te bestrijden. Deze voedingsmiddelen zijn: rauwe melk yoghurt, kefir, natuurlijk zuurkool, kombucha, kim chi, miso en tempeh.

Gezuiverd water, groene thee, en cafeïnevrije kruidenthee. Xylitol en stevia kunnen allemaal gebruikt worden als zoetstof.

Foods te vermijden

Bij de behandeling van candida er bepaalde voedingsmiddelen die moeten worden vermeden, aangezien zij zich tot suiker in het lichaam wanneer het wordt gebruikt, waardoor gist gedijen. Lees altijd de etiketten te zorgen dat er geen verborgen ingrediënten zoals suiker, fructose, tarwe en gehydrogeneerde oliën maken. Zelfs vruchtensap concentraten en honing kan slecht zijn voor candida. Wees ervan bewust dat als er iets beweert biologisch te zijn of alle natuurlijke kan het niet worden.

Vermijd elke vorm van suiker; witte voedingsmiddelen zoals meel, suiker en rijst; tarwe en tarwe producten; maïs, witte aardappelen, champignons en andere paddestoelen; pinda's en pistachenoten; azijn of azijn gebaseerde producten; kunstmatige zoetstoffen, additieven en conserveermiddelen; gehydrogeneerde oliën en plantaardige oliën; en alcohol, zoals bier en wijn.