Raw Detox Dieet

Hoewel veel mensen besluiten om een ​​detox dieet te doen, ze zijn vaak niet voldoende voedingsstoffen ontvangen om het te gunstig voor de gezondheid of het welzijn te maken. De ruwe Detox dieet bestaat uit 75 procent ruw voedsel, meestal vruchten, noten, granen en groenten. Het eten van fruit en groenten rauw zijn voedzamer dan gekookt, omdat het merendeel van de vitaminen, mineralen en enzymen gevonden in het voedsel tijdens het koken processen worden verwijderd. De meeste mensen die proberen de Raw Detox Dieet zijn veganisten, hoewel sommige lijners zal vis en gevogelte te nemen in het dieet.

Ontbijt

Maak een ontbijt met vers fruit, overgoten met tarwekiemen, pompoenpitten en verse noten, bij voorkeur amandel. Het paar de fruitsalade met biologische melk of kokosmelk in plaats van gewone melk. Gebruik een verscheidenheid van vruchten aan tal van vitaminen en voeding binnen te krijgen, en eten totdat je vol zijn. Voorbeelden van fruit eten omvatten appels, bananen, abrikozen, perziken of meloenen. Gedurende de dag, is het belangrijk om minstens 64 liter water verbruikt, drink vers geperste sappen van vruchten of groenten, smoothies met een mix van fruit en kokosmelk.

Lunch

Voor de lunch, maken een grote salade met een mix van bladeren proberen om uit de buurt van water gevulde ijsbergsla, die weinig voedingswaarde heeft te blijven. Boven de salade met groenten zoals tomaten, uien, komkommer, bleekselderij, taugé en linzen tot een goed afgerond maaltijd te creëren. Maak je eigen dressing, met een gelijke mix van olijfolie en balsamico azijn. Drink een fruit smoothie voor een dessert, of wilt er één vers geperst fruitsap om extra voedingsstoffen binnen te krijgen. U kunt ook een kleine hoeveelheid van volle granen, gekookte vis of gevogelte toevoegen aan de salade te geven wat afwisseling.

Diner

Maak een gemengde groentesoep met zoveel gemengde groenten als u wilt. Tomaten, paprika, selderij, radijs en wortelen maak een heerlijke mix, overgoten met de helft van een avocado. Als dessert, trakteer uzelf op een fruitsalade, goed vermengd met ijs tot een sorbet te maken. Hoewel dit dieet moeilijk te volgen kan zijn consumptie van rauwe levensmiddelen voordelen heeft vooral huid en anti-aging vanwege het hoge gehalte aan vitaminen, mineralen en antioxidanten in de voeding. Vanwege de lage calorische inname van koolhydraten, gewichtsverlies zal optreden maar het kan bijzonder moeilijk zijn voor sommige mensen.