Rauwe voedingsmiddelen die rijk aan vitamine B12

Rauwe voedingsmiddelen die rijk aan vitamine B12

Vitamine B12 is een in water oplosbare vitamine die helpt om zowel ons bloed en zenuwen die in een gezonde wijze te houden, volgens de Mayo Clinic. Het is een essentiële vitamine die ons lichaam nodig heeft om ons erfelijk materiaal of DNA te maken. In plaats van milligram, de meting voor deze vitamine microgram (mcg), die een kleinere meeteenheid. U kunt vitamine B12 vinden in een veelheid van rauw voedsel.

Eieren

Een verscheidenheid van rauwe eieren zijn rijk aan vitamine B12, volgens de USDA. Dit omvat zowel het hele ei, het eiwit en de eidooiers. Eieren van alle soorten pluimvee, zoals kippen, eenden, kalkoenen en ganzen, vallen in deze categorie. Als voorbeeld volgens voedingsinformatie, geheel eend of gans ei bijna 4 mcg vitamine bevatten. Dit bedrag levert u 63 procent van uw dagelijkse toewijzing van vitamine B12. U kunt rauwe eieren consumeren eiwitten dranken, energiedranken en ei nog.

Vis

Er zijn een veelheid van verse vis die je kunt consumeren die rijke bronnen van vitamine B12 zijn, volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA). Sushi is een soort van rauwe vis. Vallen in deze categorie zijn makreel rassen, alle soorten tonijn, forel uit verschillende regio's en sardines. Volgens Nutrition Data, 3 oz. van rauwe haring levert u 194 procent van je dagelijkse aanbevolen toewijzing van de vitamine. Dit bedrag zal bijna 12 mcg vitamine B12 bevatten.

Alle soorten en zalm kan ook hoog in de vitamine, volgens Nutrition Data. Soorten zalm bevatten chum, sockeye (of sommigen kennen het als 'rood' zalm) en koning (ook wel bekend als chinook). Als voorbeeld, een 1 oz. serveren van rauwe sockeyezalm zal 2 mcg B12 bevatten, terwijl het leveren van u met 36 procent van je dagelijkse aanbevolen toewijzing van de essentiële vitamine. Het maakt niet uit of de zalm is gekweekte of wilde of welke regio van de wereld is het uit. Soorten uit alle gebieden bevatten grote hoeveelheden vitamine B12, volgens Nutrition gegevens.

Schelpdier

Schelpdieren, ook bekend als weekdieren, zijn rijk aan vitamine B12. Schelpdieren bevatten mosselen, oesters, inktvis en mosselen. Het maakt niet uit welke regio van het land of de wereld van de schelpdieren komt uit sinds schelpdieren uit alle regio's zijn hoog in de vitamine. De soorten schelpdieren niet uit wat betreft voedingsstoffen volgens de USDA. Zo worden alle soorten rauwe mosselen 42 microgram of 700 procent van de aanbevolen dagelijkse toewijzing van de vitamine bevatten, volgens Nutrition gegevens. Velen vinden het eten van rauwe oesters en kokkels een culinair genot.

Kaviaar

Volgens de USDA, kaviaar is rijk aan vitamine B12. Veel consumenten beschouwen kaviaar, ook wel bekend als rauwe vis eieren, een delicatesse. De zwarte en rode variëteit van kaviaar bevat bijna 6 mcg vitamine B12 per 1-oz. opdienen. Deze portie zal voldoen aan 93 procent van je dagelijkse voedingsbehoeften voor de essentiële vitamine, volgens Nutrition Data.