Ratten en muizen Problemen in Californië

Ratten en muizen Problemen in Californië

Ratten en muizen zijn een overlast vrijwel overal, ook in Californië. Hoewel knaagdieren meestal wordt geassocieerd met slechte sanitaire voorzieningen, kan zelfs schoon huizen de harige diertjes lijden. De aanwezigheid van muizen en ratten is niet alleen onsmakelijk meeste mensen; het kan ook aanwezig gezondheidsproblemen.

California soorten knaagdieren

De twee meest voorkomende soorten knaagdieren in Californië zijn de Noorwegen rat en het dak rat. Beide zijn geïntroduceerde soorten, wat betekent dat ze niet inheems aan de staat. Norway ratten (ook wel aangeduid als "riool ratten") zijn in vet, bruine ratten die ingraven langs funderingen, houten palen en weiden en velden. Dak ratten zijn kleiner, grijs of wit van kleur, met lange oren. Dak ratten vasthouden aan gesloten ruimtes, zoals zolders en kasten, en neigen naar de warmere, kustgebieden van Californië.

Urban Infestation

Steden in Californië hebben een hardnekkig probleem met ratten en muizen plaag. In San Diego, Los Angeles, Sacramento en daarbuiten, het is niet ongewoon om ratten of muizen te spotten in appartementen, kantoren of openbare ruimtes zoals metrotunnels. Steden zijn bijzonder gevoelig voor knaagdieren problemen vanwege hun bevolkingsdichtheid en garbage collection kwesties.

Suburban Infestation

Terwijl de ratten en muizen worden soms beschouwd als een stedelijk probleem, stedelingen zijn niet immuun. Inderdaad, is de rat Noorwegen gevestigd op suburbane-friendly habitats, zoals open velden en houten palen. Net als in de steden, kan voorstedelijke families vinden dat de wezens neigen naar vuil of onverzorgd woningen, of woningen waar het voedsel niet goed is beveiligd.

Ongediertebestrijding

Het California Department of Pesticide verordening wordt een aantal preventieve maatregelen te nemen om ratten en muizen uit je huis te houden. Deze omvatten het opslaan van voedsel voor huisdieren op in afsluitbare containers, het verwijderen van takken in de buurt van het gebouw, en het afdichten van scheuren in de buitenkant van het huis. Zij is van mening een aantal rodenticiden als aanvaardbaar voor gebruik, hoewel er geen een boven de anderen aanraden. Deze omvatten difethialon, bromadialone, warfarine en zinkfosfide. De laatste twee, volgens het ministerie, zijn giftiger dan anderen.