Rash Vanwege Birth Control

Rash Vanwege Birth Control

Terwijl ze zijn zeer effectief in het voorkomen van ongewenste zwangerschappen, zijn orale anticonceptiva (de pil) is bekend om een ​​paar verschillende bijwerkingen veroorzaken. Huiduitslag of verkleuring zijn onder hen. Als dit gebeurt, moet de patiënt de arts vragen om de dosering aan te passen.

Oorzaak van huiduitslag

Volgens de website www.druginfonet.com, anticonceptiepillen veroorzaken vaak enige gevoeligheid voor de zon, die kan leiden tot huidirritatie of uitslag. Om deze gevoeligheid te bestrijden, gebruik dan een sunblock met Sun Protection Factor (SPF) van 45 of hoger.

Masker van Zwangerschap

Vaak aanwezig bij zwangere vrouwen, deze aandoening meestal presenteert als donkere vlekken op het gezicht dat donkerder kan krijgen door de jaren heen. Je hoeft niet zwanger om deze aandoening te ontwikkelen, echter te zijn, zoals het zich bij vrouwen die orale anticonceptiva kunnen presenteren.

Theorieën / Speculatie

Veel gynaecologen geloven dat deze huiduitslag veroorzaakt door de verhouding van progesteron oestrogeen aanwezig in welke pil wordt genomen.

Preventie / Solution

Aangezien huiduitslag door gebruik geboortebeperking gerelateerd aan hun progesteron / oestrogeengehalte kan een vrouw enige mogelijkheid om een ​​niet-orale anticonceptiemiddel kiezen.

Alternatieven

Als het aanwezig is in orale anticonceptiva hormonen veroorzaken overmatige huiduitslag of verkleuring huid, een alternatief is om het pessarium gebruiken. Dit apparaat, met een zaaddodende crème, wordt vaginaal ingebracht en dekt de baarmoedermond. Elke sperma wordt gedood voordat het een rijpe eicel bereikt.