Rapid Weight Loss Advies

Hoewel aangeprezen door vele dieetpil en fabrikanten, snel gewichtsverlies is eigenlijk niet een gewenst doel voor mensen op zoek naar een permanente, langdurige gewichtsvermindering. Snel gewichtsverlies gebeurt in de vorm van het lichaam verliest water, dat snel wordt hersteld wanneer de dieter hervat normale eetgewoonten. Snel gewichtsverlies diëten kan onevenwichtig en ongezond te zijn, en de sleutel tot echte gewichtsverlies is om te onthouden dat er geen snelkoppelingen.

Vermijd Pillen

Eetlustremmers zijn er in vele vormen, waarvan de meeste zullen een soort van stimulans bevatten. Er zijn vele variëteiten van de pil op de markt, maar weinig van die zijn goedgekeurd door de Food and Drug Administration. Als zodanig, ze bevatten "kruiden" ingrediënten die gevaarlijk en zelfs levensbedreigend zijn voor sommige mensen, zoals het ingrediënt ephrdra, die werd verbannen uit het gebruik in 2004 als het verhoogde bloeddruk en het risico op een hartaanval en een beroerte kunnen zijn.

Het verbod op ephedra niet de dieetpil fabrikanten vertragen; meest actuele merken op de markt, zoals Hydroxycut, Zantrex en Trimspa bevatten "van nature voorkomende cafeïne," dat is niet effectiever dan het drinken van koffie voor gewichtsverlies. Het gebruik van cafeïne in deze pillen fungeert als een diureticum, en dus wordt water verwijderd uit het lichaam, waardoor het uiterlijk van snel gewichtsverlies.

Recept dieet pillen bestaan, en vet-blokkers, zoals Alli worden nu verkocht over de toonbank, maar deze worden gebruikt voor het langzame, gecontroleerde gewichtsverlies in een veilige en gezonde manier.

Do not Starve

Een van de mythes over crash dieet is dat hoe minder je eet, hoe meer gewicht je verliest. Crash diëten zorgen dat het lichaam om overtollig glycogeen, het wordt gebruikt voor waterberging materiaal te verbranden, dus nogmaals, de belangrijkste oorzaak van het gewichtsverlies is van een gebrek aan water. Deze soorten diëten negeren de juiste voeding, dus vitamine en mineralen tekorten vormen een groot risico. De stam dergelijke dieet legt op het lichaam is verbonden met leverschade, hartaanval en beroerte.

Snel gewichtsverlies dieet plannen zelden roemen de voordelen van goede voeding; echter, kan het gewichtsverlies in een gestaag tempo worden gehandhaafd door het volgen van een uitgebalanceerd dieet bestaat uit fruit en groenten, complexe koolhydraten, mager vlees en zuivel. Hoewel misschien niet zo "snel" als hun drastische tegenhangers, deze diëten te creëren op lange termijn voordelen voor de gezondheid, geen risico's, en zijn minder waarschijnlijk resulteren in "yo yo" dieet dat leidt tot het behalen van het gewicht later terug.

Weight Loss Success

Terwijl snel gewichtsverlies niet een gezond haalbaar doel kan zijn en er is geen "magische pil" dat de kilo's kan wegsmelten, het selecteren van een dieet plan met een evenwichtige voeding die compatibel zijn met het lichaam van de dieter is kan resulteren in een stabiele en veilige hoeveelheid gewicht verlies. Deze diëten moeten met een medische professional besproken, vooral bij zwangere vrouwen en zogende moeders. Evenwichtige voeding is de sleutel tot het houden van het lichaam aangepast, zonder dat dit evenwicht, zal het lichaam moeite hebben met het verwerken van het gewichtsverlies correct.