Rapid Detox Centers

Rapid Detox Centers

Mensen die verslaafd zijn aan opiaten, zoals heroïne, morfine, OxyContin of Vicodin zijn geworden, kunnen de kandidaten zijn voor het deelnemen aan een recovery programma op een snelle detox centrum. Patiënten worden gedurende ongeveer 8 uur, waarin ze snel ontgiften van de drugs onder algehele narcose geplaatst ze fysiek verslaafd aan, en verblijf in het medische faciliteit op een intramurale basis voor verdere zorg en toezicht voor ongeveer 24 tot 36 uur.

Louisiana State University

In het centrum Rapid Ontgiften aan de University Health Sciences Center Louisiana State in de School of Medicine in New Orleans, patiënten beginnen met een pre-procedurele psychologische screening bezoek. Na psychologische goedkeuring, laboratoriumwerk, ECG en röntgenfoto's, patiënten zal een snelle detoxificatie ondergaan terwijl ze onder narcose voor 6 tot 8 uur, hen te bevrijden van opiaatverslaving.

Waismann Methode

De Waismann Methode biedt patiënten een snelle detox behandeling van opiaatverslaving terwijl onder sedatie. Patiënten worden opgenomen in een ziekenhuis en kreeg een uitgebreide lichamelijk onderzoek. Na screening, ondergaan ze de Waismann behandeling tijdens het slapen onder een lichte narcose in een intensive care afdeling, totdat zij vrij zijn van lichamelijke verslaving.

Rapid Drug Detox Center

De Rapid Drug Detox Center heeft vestigingen in een groot aantal staten in de Verenigde Staten, waar de patiënten komen tot een snelle detox ondergaan tijdens het slapen onder narcose om zich te bevrijden van opiaatverslaving. Nadat de patiënten te ondergaan, worden ze boden een Naltrexone implantaat, dat een opiaat-blokkerende geneesmiddelen te helpen verminderen toekomstige eetbuien, en gevoelens van opiaten een patiënt kan innemen blokkeren verschaft.

Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor overleg met uw medische zorgverlener zijn.