Radiowave Kanker

In 1996, Richard Smally won de Nobelprijs. Hij ontdekte de componenten van koolstof nanobuisjes, genaamd Buckminsterfullerence. Het zendt een infrarood licht gezien in het lichaam. Werken met John Kanzius, wordt Smally werken aan een veilige, niet-invasieve manier om te genezen van kanker te ontdekken. In de tijd, kunnen we onze genezing van kanker te hebben.

John Kanzius

John Kanzius had leukemie en onderging 36 chemotherapie behandelingen. Hij wist dat er moest een betere manier om het doden van kanker. Hij begon te proberen om een ​​manier om de vacht van kankercellen met een stof die radiogolven zouden sporen en te vernietigen te vinden.

Steven Curley

Kanzius uitgevoerde tests met hotdogs en radiogolven. Toen hij een ontmoeting met Steven Curley en ze experimenteerde met verschillende mineralen. Ze veranderden van het gebruik van koper, koolstof nanobuisjes. Wanneer radiogolven raakte de nanobuisjes, het vernietigt de kankercellen en laat de gezonde cellen intact.

Koolstof nanobuisjes

Behandeling van kanker cellen met koolstof nanobuisjes kan een veiliger alternatief voor het lichaam te bevrijden van kankercellen zijn. Er is geen operatie of vernietigende chemotherapie om het lichaam vergiftigen. Radiogolven kunnen diep doordringen in het besmette gebied zonder nadelige gevolgen voor alle andere gebieden.

Lekkende nanobuisjes

In tests, sommige van de nanobuizen gelekt. Dit resulteerde in een gebied van 2,5 mm van gezonde weefselopname beschadiging van de hitte.

Andere problemen

Radiogolven niet doordringen erg goed. Water maakt meeste van het menselijk lichaam. Aan de nanobuizen alleen de kankercellen is een ander probleem.