Quick Working Diëten

Snel werken diëten zijn een gemeenschappelijke eis voor veel fad diëten. Iedereen wil om gewicht te verliezen snel, na alles. Bijna elk dieet kan u helpen snel gewicht te verliezen, maar als je echt krap bij tijd sommige diëten kan het sneller doen dan anderen. Deze diëten veroorzaken snel gewichtsverlies, maar mag niet worden gehandhaafd gedurende langere tijd.

Atkins

De basis van het Atkins-dieet is het tellen en het beperken van hoeveel koolhydraten u mee in. Het Atkins dieet wordt algemeen beschouwd als verantwoordelijk voor het starten van het koolhydraatarme dieet rage te zijn. Het Atkins dieet bestaat uit vier fasen: inductie, lopende gewichtsverlies, pre-onderhoud en levenslange onderhoud. Zodra u het dieet te beginnen, kun je in theorie gebruiken voor de rest van je leven. Het Atkins-dieet werkt ook op de korte termijn, en beweert kunt u maximaal verliezen tot 15 kilo in de eerste twee weken. De eerste twee weken van Atkins is inductie, dus als je gewoon nodig hebt om snel een beetje gewicht te verliezen, kun je gewoon doen inductie.

Human Chorionic Gonadotraphin (HCG) Dieet

Het HCG dieet combineert strenge caloriebeperking en HCG-injecties of supplementen. Dit dieet is een korte termijn alleen dieet, omdat je alleen in ongeveer 500-800 calorieën per dag. Sommigen beweren dat de HCG-injecties en supplementen helpen om de honger van een dergelijk laag calorisch dieet te behandelen, maar de onderzoekers die het dieet bestudeerde zeggen dat er geen bewijs het hormoon helpt bij gewichtsverlies en dat het gewichtsverlies waarschijnlijk wordt toegeschreven aan de caloriebeperking. Het gebruik van HCG hormoon supplementen kunnen ook bijwerkingen, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid en hoofdpijn. Hoewel dit dieet is dat waarschuwt, dit dieet werkt voor prima voor sommige mensen, en de keuze is uiteindelijk aan jou. Het HCG dieet is een beetje ingewikkelder dan de gemiddelde dieet, en je moet hem alleen starten onder strikt medisch toezicht.

Drie dagen Dieet

De drie-dagen dieet is een populaire korte termijn dieet. Dit dieet plan is extreem stijf, en je moet het volgen precies zoals gegeven. Belangrijkste tekenen dit dieet is dat je potentieel kunt verliezen 10 kilo in drie dagen. Dit gewichtsverlies is waarschijnlijk toe te schrijven aan de strenge calorische beperkingen, die ook reden het dieet niet te volgen gedurende langer dan drie dagen. Omdat het zo'n plotselinge gewichtsverlies, de meeste ook geloven dat je meestal verliest vocht, geen vet. Je kunt ook niet slecht te eten tijdens de andere vier dagen van de week, of je zal het gewicht zo snel als je het verloren terug te krijgen.

1200 Calorie Dieet

Het 1200 calorieën dieet is een eenvoudige-calorie tellen dieet. Twaalf-honderd calorieën is de meest elementaire aantal calorieën in te nemen om gewicht te verliezen. Er zijn geen speciale voedingsmiddelen die u wel of niet kan eten, zolang je het niet groter is dan 1.200 calorieën per dag. Sinds 1200 calorieën is eigenlijk heel laag is, is het veiligste niet om tijdens het oefenen op dit dieet, en veel mensen ervaren vermoeidheid en hongergevoel, terwijl op dit dieet. Om dit dieet het meest effectief te maken, moet u kiezen voor de gezondste en meest vulling voedingsmiddelen mogelijk. Je wilt niet dat de helft van je toegewezen calorieën op junk food te gebruiken. In plaats daarvan eet iets laag in calorieën, maar nog steeds het vullen, zoals een salade met groenten en een lichte dressing.