Quick Weight Loss voor een Teen

Quick Weight Loss voor een Teen

Afvallen kan een moeilijke taak in het algemeen; Het vergt geduld en doorzettingsvermogen, dat sommige tieners kunnen missen. Als je een tiener en wil ponden snel te werpen, zijn er leuke manieren om dit te doen. Het zal echter niet altijd gemakkelijk, zodat discipline is benodigd.

Dance Dance Revolution

Dance Dance Revolution is een leuke en interactieve video-spel waarmee je opstaan ​​en bewegen. DDR gebruik is zeer populair onder tieners en kan worden gezien in de video game arcades over de hele natie. Steek gewoon de video game in uw gaming systeem en sluit uw mat om te beginnen. Bij het afspelen van een nummer, moet u stap op de pijltjes (op de mat) als ze schuiven het scherm. Dit is een vermoeiende spel, ideaal voor cardio-oefening.

Om snel gewicht te verliezen, spelen Dance Dance Revolution (DDR) gedurende ten minste 30 minuten per dag. Neem pauzes indien nodig want dit spel is uithoudingsvermogen veeleisend. Begin met eenvoudige liedjes, dan is het verhogen van uw niveau als je het spel te leren. Nummers die ook woedend in tempo zal ontmoedigen u bent het spelen. Nummers die zijn te makkelijk zal je niet uitdagen of je gewicht te verliezen snel genoeg het spelen. Daarom hou het in evenwicht. Na de eerste paar lessen, zult u beter in dit spel worden als je speelt.

Het eten van Correct

Hoewel Dance Dance Revolution zal u helpen om snel gewicht te verliezen, het zal niet het werk alleen doen. Je moet goed eten ook. Voor de beste resultaten, volg deze gewichtsverlies programma elke dag voor een week:

07:00-8:00 - 3 gekookte biologische eieren en 2 oz. van Griekse kaas

10:00 - een appel

Middag - gebakken mager vlees (kip, kalkoenfilet, zalm of kalfsvlees), organische tomatensalade. Voeg een snufje zout, balsamico-azijn en olijfolie aan de salade.

15:00 - £ 1 yoghurt met 2% tot 3% vet

18:00-7:00 - gebakken mager vlees en kool salade. Voor een smakelijker kool salade, wrijf een vleugje zout in de kool. Kool is rijk aan vezels en kan je maag een vol gevoel.

Eet niet meer dan vijf keer per dag. Naar hunkeren elimineren, twee van uw maaltijden moeten omvatten mager vlees en de andere drie lichte snacks. Vergeet niet om veel water te drinken, zoals water de illusie van een volle maag kan geven.

Sport-

Om u te helpen snel gewicht te verliezen, deel te nemen aan een sport die je interesseert. Geniet van een die gaat hardlopen, wandelen of springen, zodat u kunt zweten, verbranden van de nodige calorieën je nodig hebt om gewicht te verliezen. Sommige fysieke activiteiten te overwegen zijn tafeltennis, basketbal, squash, badminton en schaatsen. Een uur van een van deze activiteiten in combinatie met de juiste voeding zal u afstoten van ongewenste kilo's in een mum van tijd.