Quick Weight Loss Remedies

Wie heeft er geen snelle oplossing om gewicht te verliezen hebben? Diëten werken nooit maar dieetwijziging doet. Of je moet een paar kilo's verdwijnen om te passen in een jurk of hebben genoeg van de extra bobbel, hoeft snelle oplossingen bestaan. Disciplineren jezelf en je kunt afvallen.

Go Raw

Eet alle rauwe, alle organische, de hele dag voor zo lang als je kunt --- bij voorkeur twee weken --- als de rauwe voeding snijdt vet, verhoogt de energie en verbetert de spijsvertering. Discipline jezelf om alleen levend voedsel dat niet boven de 116 graden hebben gekookt vereisen, zoals deze voedingsmiddelen behouden al hun enzymatische eigenschappen. Kies uit fruit, groenten, noten, zaden, bonen, zeewier, spruiten en granen aan uw dieet gevarieerd en smakelijk te houden. Behouden ten minste 75 procent rauw voedsel in uw dieet na de eerste 100 procent rauw snel.

Kauw je eten

Verteren van je voedsel begint in je mond. Kauw elke hap minstens 30 tot 50 keer per hap en kijken hoe vol je je voelt in veel minder tijd met veel minder voedsel. Kauwen releases speeksel om de vacht van het eten, dat dan begint het af te breken, zodat je maag hoeft niet zo hard te werken. Dit geeft je lichaam meer energie om andere dingen te doen en laat je energiek, geen gevoel traag.

Drink Water en zweet

Gezonde individuen verbruiken zes tot acht 8-ounce glazen water per dag, dat houdt lichaamsfuncties werken en is noodzakelijk voor het leven en een goede gezondheid. Anderzijds, zweten het lichaam helpt gifstoffen. Als je niet jezelf toestaat om te zweten, je voorkomen dat je lichaam doet het noodzakelijke onderhoud. Draag alleen deodorant, niet anti-transpirant, de oksel poriën open te houden. Ga naar een sauna een keer per week of buiten zitten voor 15 tot 20 minuten op warme dagen. Zorg ervoor dat u continu te hydrateren. Je lichaam slaat minder water, zelfs als zweten, als het eenmaal weet het heeft een eindeloos aanbod.

Slaap

Haal de rest wat je nodig hebt en opstaan ​​wanneer je uitgerust bent. Slapen als je lichaam je vertelt in plaats van toe te schrijven aan de westerse mentaliteit. Als u nodig hebt zes uur en 's middags een dutje, get it. Luister naar wat je lichaam je probeert te vertellen. Lichamen in shock met te veel of te weinig slaap. Vind de motivatie om op te staan ​​als je energiek voelt, zelfs als je niets te doen hebt. Dwing jezelf vroeger naar bed te krijgen voordat slaaptekort sets in. Maak slaap een prioriteit en kijken naar de kilo's eraf.