Quick-Start Low-Carb dieet Ideeën

Motivatie is een lastig ding - het ene moment is het huidige en het volgende is het niet. Dus, als de motivatie om dieet stakingen, het zou je behoove te springen op de wagen zo snel mogelijk en niet eindeloos weken doorbrengen dithering in Internet onderzoek aan een due diligence uit te voeren. Als je hebt besloten om een ​​low-carb levensstijl aannemen, je bent nauwelijks alleen - duizenden hebben reeds de vruchten geplukt van de low-carb dieet.

Begin Het beperken van koolhydraten

Om uw low-carb dieet te beginnen, wacht niet tot morgen - te beginnen met het beperken van koolhydraten vandaag. De beste manier om koolhydraten te beperken is om niet alleen een dagelijks limiet, maar om ongezonde soorten koolhydraten beperken ook. Beperken ongezonde koolhydraten door het beperken van uw inname van koolhydraten om gewoon groenten en fruit. Het tekenen van een stevige lijn in het zand vanaf het begin van uw dieet zal u helpen om resultaten te bereiken die veel sneller.

Dagelijks Carb Grenzen

Nu dat je eet alleen maar fruit en groenten voor uw belangrijkste carb bronnen, zal u een dagelijkse limiet moeten schieten voor om uw gewichtsverlies potentieel te maximaliseren. De beste manier om carb tolerantie beoordelen is door lichaamsvet. Als u een man boven de 20 procent lichaamsvet of een vrouw boven de 25 procent lichaamsvet, eet niet meer dan 30 gram koolhydraten per dag (maar alleen van fruit en groenten). Als u een man tussen de 15 en 20 procent lichaamsvet of een vrouw tussen de 20 en 25 procent lichaamsvet, eet niet meer dan 0,25 g koolhydraten per kilo lichaamsgewicht. Als u een man tussen de 12 en 15 procent lichaamsvet of een vrouw tussen de 17 en 20 procent lichaamsvet, eet niet meer dan 0,35 g koolhydraten per kilo lichaamsgewicht. Als u niet weet wat uw lichaamsvet niveaus, schatten ze aan de hoge kant - het is beter om voorzichtig te zijn dan om per ongeluk te krijgen extra gewicht.

Verhoog eiwitten en vezels

Het verbruik van extra eiwitten is aangetoond dat verzadiging verhogen of perceptie van volheid onder lage carburatordieters. Zo vermijd knagende honger door het eten van een magere eiwitbron bij elke maaltijd. Blijf bij eiwitbronnen zoals mager vlees, kip, vis, eieren en kalkoen, het beperken van eiwit suppletie van poeders of andere onnatuurlijke producten. Bovendien kan het verbruik van vezelig groene groenten zoals broccoli, komkommer en spinazie ook toenemen gevoelens van volheid.

Vermijd Faux Low-Carb Items

Fabrikanten van oudsher carb beladen producten hebben sprong op de low-carb bandwagon door het vrijgeven van vermeende low-carb versies van producten zoals brood, melk, en zelfs koekjes. U moet echter begrijpen dat deze producten alleen "low-carb" door manipulaties van etiketteringsnormen, zoveel suikeralcoholen in een product kunnen zonder melden dat het product bevat koolhydraten. Ook al zijn er geen koolhydraten op het etiket, zijn deze producten nog steeds een negatief effect hebben bloedsuikerspiegel en kan je lichaam uit ketose (vetverbranding modus). Vasthouden aan gezonde, natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen om het meeste uit je low-carb dieet.

Overwegingen

Door het volgen van de hier beschreven benadering kan beginnen verliest een aanzienlijke hoeveelheid gewicht vandaag. Deze stappen kunnen blijken te zijn een radicaal afscheid van uw huidige regime dieet zijn, maar radicale verandering vraagt ​​om radicale actie. Om optimaal te profiteren van je motivatie nemen, gooien alle niet-conforme levensmiddelen nu, het vullen van uw huishouden met niets anders dan een gezonde items. Dit zal de kans op backpedaling en bedrog te verminderen, terwijl het verstrekken van een ondersteunende omgeving die bevorderlijk is extreem low-carb gewichtsverlies.