Quick-Cleanse Detox Diets

Hoewel er tal van ontgifting diëten de ronde doen vandaag, kan er niets korter dan een dieet dat slechts één dag duurt zijn. De eenvoudige 24-uurs detox dieet is bedoeld om uw systeem van giftige stoffen te reinigen, u te voorzien van energie en laat je beter voelen. Dit is vooral effectief en nuttig na een periode van over-eten, drinken of overbelasting.

Ontbijt

Het belangrijkste om te onthouden over het ontbijt is om minder te consumeren. Als je maag voelt ongeveer de helft vol is, moet je stoppen met eten of drinken en rusten uw systeem. Begin uw dag met een handvol amandelen en keel te spoelen met een groot glas koele granaatappelsap. Terwijl de amandelen zal u voorzien van energie uit calorieën uit alle noodzakelijke eiwitten, vetten en oliën, zal het granaatappelsap beginnen de eerste van de ontgiftende acties, als een van de sterkste antioxidant voedingsmiddelen bekend.

Mid-ochtend snack

Omdat uw ontbijt niet te zwaar was geweest, zou je honger rond halverwege de ochtend. Nu kunt u een beetje van tofu met één middelgrote kom bruine rijst gemengd met sojasaus. De tofu zal de proteïne, terwijl de bruine rijst, behalve een antioxidant, zal vitamines en mineralen die het lichaam kunnen absorberen gemakkelijk zal leveren. Was het allemaal neer met een glas water.

Lunch

De antioxiderende werking van granaatappelsap moet terug voor de lunch worden gebracht. Laat een glas vol van. Voor de belangrijkste maaltijd, hebben een gemengde groene salade met een dressing van olijfolie, zout en wijnazijn. Heb zo veel als je nodig hebt om je maag te vullen, als de greens van de bulk aan uw honger stillen terwijl het verstrekken van essentiële vitaminen, mineralen en ruwvoer zal bieden.

Mid-Day Snack

Deze maaltijd moet hetzelfde zijn als de eerste maaltijd van de dag of het ontbijt, bestaande uit een groot glas granaatappelsap voor anti-oxidanten en een handvol rauwe amandelen voor energie. Zelfs nu, vul je maag om slechts half vol.

Diner

Dit laatste maaltijd van de ontgifting dag moet de kleinste zijn. Hebben een volledige kom van bruine rijst en het laatste glas granaatappelsap, zowel voor hun ontgiftende werking.

Algemene maatregelen

Volg dit dieet maar een keer in de zoveel tijd en nooit op een dag-tot-dag basis. Hebben slechts granaatappelsap en water en geen andere drank, zoals thee, koffie of andere dranken. Vermijd roken zoveel je kunt. Om een ​​gezonde bloedsomloop te wekken, neem een ​​warm bad aan het begin en einde van de dag en neem een ​​lange stoombad indien mogelijk gedurende de dag. Lopen of rennen of oefening voor ten minste driekwart van een uur op een bepaald moment van de dag.